Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected vrijedanje i brojanje bez razloga 60234 i 4175

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71549
Players nickname
MARKOOO CORELLI
Suspect ID
4175
Date of violation
Apr 18, 2025
Time of violation
16:33
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=YbZVhgA1ndA

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Ispravite naslov zalbe. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDE

Imate rok 16 sati

THEbest

Player
Player
ovo nije pocetak situacije admine a drugo 60234 i 41759 nisu prekrsili nikakvo pravilo niko ga nije pucao niti bilo sta na snimku se vidi kako ovaj koji snima krsi pravilo MG jer sa drugarom prica preko diskorda o RP situaciji

Zamolio bih admina da posto ovo nije dokaz od pocetka razgovora trazi duzi pov kako je dosao u kontakt sa nama. Ne kapiram sta lik pokusava da prijavi sebe za MG a nas ne moze jer
prvo nema pocetak situacije a drugo vratio se u bunker odmah nakon sto je ubijen ne bi smeo doci 15 minuta

Self report MG

THEbest

Player
Player
Koje smo mi to pravilo prekrsili ako je lik samo krenuo da ti broji 5,4,3, i niko te nije pucao a ti krsis

MG + G.P 6.7 Ako ste poginuli, ne možete se vratiti u borbu 15 minuta. | UPOZORITI

THEbest

Player
Player
a oni sto mi se rugaju i govore mali od**bi to nista da i ja krsio ali si bome i oni.
Sta je sa tobom evo priznao si da si prekrsio G.P 6.7 time sto kazes da si i ti krsio ova dva igraca nisu prekrsila nista sto se tice roleplay-a

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Senior Administrator
Odbijeno.
Greške nisu ispravljene u zadatom roku.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom