Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
33966
Players nickname
Mihajlo Sitic
Suspect ID
55503
Date of violation
Apr 18, 2025
Time of violation
16:24
Proofs
https://streamable.com/gbiqdh

Mihajlo Sitic

Player
Player
igrac ID nam je prvo rekao da smo NPC-evi i nakon toga kad se hvalio sa svojim kolima ja sam rekao da imamo maksanog chirona i Bolide-a i on mi je rekao da zna da sam ja "bolid" i to me je jako uvredilo i nakon svega toga je uradio Bug Abuse i ubio je lika na pijaci sa revolverom a radi animaciju kao da udara rukom.

Last edited:

Ogi Telenor

Player
Player
Kao prvo, ova 2 deteta svima ugrozavaju rp. Danas su smarali jedno malo dete i navodili na warn kojeg su i okacili. Kao drugo sjebao sam se hteo sam da kazem znam da imas bolida a ne da mu kazem da je bolid. I kao trece lika sam slucajno ubio revolverom iz razloga sto mi je internet jako los nakon toga sam digao lika ali naravno kako bi to islo u njihovu korist nisu snimili.

Last edited:

alen1312

Player
Player
igrac ID nam je prvo rekao da smo NPC-evi i nakon toga kad se hvalio sa svojim kolima ja sam rekao da imamo maksanog chirona i Bolide-a i on mi je rekao da zna da sam ja "bolid" i to me je jako uvredilo i nakon svega toga je uradio Bug Abuse i ubio je lika na pijaci sa revolverom a radi animaciju kao da udara rukom.
dostavi pov od pocetka situacije a 3.1 nije bilo

Josko

Player
Player
Kao prvo, ova 2 deteta svima ugrozavaju rp. Danas su smarali jedno malo dete i navodili na warn kojeg su i okacili. Kao drugo sjebao sam se hteo sam da kazem znam da imas bolida a ne da mu kazem da je bolid. I kao trece lika sam slucajno ubio revolverom iz razloga sto mi je internet jako los nakon toga sam digao lika ali naravno kako bi to islo u njihovu korist nisu snimili.
vidis da nemaju roditelje pa vise 24/7 na igrici

Noa Bolo

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu
ID 55503 će dobiti kaznu za P.Z.Z 1.1
ID 33758 će dobiti kaznu za FailRP
(Zabranjena su ubistva u zelenoj zoni)
(Pretražujete igrača koji nema podignute ruke)

ZATVORENO!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom