Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
74472
Players nickname
Roberto_Sifon
Suspect ID
61937
Date of violation
Apr 18, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/

Roberto_Sifon

Player
Player

Roberto_Sifon

Player
Player
nisu iste zalbe nego ista djela, a u ostalom sto se ti brines za nesto sto ce administracija provjeriti, neka ukucaju tvoj ID uvjerit ce se da ima vise djela nego sto sam stavio na spisak. LP

Roberto_Sifon

Player
Player
U ovaj projekat ulaže se mnogo novca, truda i vremena — ne samo od strane administracije, već i nas igrača koji ovde gradimo priče, odnose i svet koji svi zajedno delimo.

Ako ste zaista deo te zajednice, zapitajte se: ko ste vi da to rušite?
Da li je stvarno vredno da zbog ega, lošeg dana ili potrebe da se izduvate na forumu, pljujete po onome što svi zajedno pokušavamo da napravimo?

Ja neću da budem deo problema. Zato sam i napisao ono što sam napisao.
Ako vam smeta što neko poziva na poštovanje pravila i zdravog RP-a — to više govori o vama nego o meni.

Hugo Armani

Player
Player
U ovaj projekat ulaže se mnogo novca, truda i vremena — ne samo od strane administracije, već i nas igrača koji ovde gradimo priče, odnose i svet koji svi zajedno delimo.

Da li je stvarno vredno da zbog ega, lošeg dana ili potrebe da se izduvate na forumu, pljujete po onome što svi zajedno pokušavamo da napravimo?

Ako vam smeta što neko poziva na poštovanje pravila i zdravog RP-a — to više govori o vama nego o meni.
Ako ti je stalo do postovanja celog RolePlay-a zasto si juce dobio ban za Generalno Pravilo 3.2
Prvo vredjas ljudima majke i familiju i onda dodjes na forum iz besa i ljutnje kacis momka za Konstantno Krsenje Pravila i ako si duplirao zalbe
Koje tacno ti tu postovanje imas ?
I ako si sam rekao da ulazu novac u ceo RolePlay zasto ne budes pristojan onda i cenis to a ne da pricas onakve stvari ?

Last edited:

Roberto_Sifon

Player
Player

Roberto_Sifon

Player
Player
Rekao sam nek Administracija ukuca ID Igraca i nek provjeri koliko ima krsenja mislim da je rekorder u pitanju. i nisam sve ubaciol. u pitanju su ista djela.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom