Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
70280
Players nickname
Zigule Bigule
Suspect ID
60075, 57597
Date of violation
Apr 19, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HXbwVy_rsPw

Sl3eezy

Player
Player
Id 57597 ulazi u zonu oc eventa RP FABRIKA preko maina - 1:28min u pov-u. Ista ta osoba ali na twinku Id 60075 ulazi opet u zonu oc eventa RP FABRIKE - 16:00 min u pov-u.
Na 7:00 min u pov-u cuje se kako zamjenik Barcoda govori lideru ghosta da se ne pucaju tijekom oc eventa. To je direktno krsenje pravila PD 1.1 Id 57597 ovo nije prvi put da igrac ovo radi.

Jakii Sopranoo

Player
Player
Pa na 57597 sam usao i igrao za familiju Soprano fabriku, a na 60075 sam igrao za familiju Ghost, sve i da sam sa dva naloga igrrao za istu familiju, to nije nikakva interakcija i nije krsenje navedenog pravila....
Da mi je znat sta sve necete pokusati...

Molio bi da se njegov Power gaming(PG) stil voznje i Meta gaming(MG) zbog prepoznavanja mene preko maske i pisanja rjeci twink u ic chat kazni igrac.

Last edited:

Migi Goat

Player
Player
Prijatelju,zamjenik Barcoda je moj prijatelj,iz zajebancije je rekao da ih ne pucamo,naravno da smo ih pucali kao i sve,ne pricaj gluposti bezveze ;) Cime se vi bavite ja nemam rijeci vise majkemi moje :)
Prijatelju tvoj prijatelj je vec jednom mogo popit warn na familiju radi timanja ali je bio pošteđen tako da sljedeči put malo bolje slažite

Top Bottom