Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
xxxx
Players nickname
Ognjen Verstappen
Suspect ID
0000
Date of violation
Apr 20, 2025
Time of violation
2:06
Proofs
https://youtu.be/MAm-WEo_ObU?si=BzS6pOjRjBvrkbWm

Master Niagara

Player
Player
LIK POSLAO 10 MINUTA PRE SITUACIJU PAHHAAHAHAHAHHA
Pa realno 12 min pre ove situacije, jasno se vidi da smo isli ka gradu i da su nasumicno naleteli na nas i pobili nas, pominje FIB, pominje totalno nepovezane stvari, ne zna osnovna pravila, sve je u redu.

THEbest

Player
Player
okaci POV slobodno
da vidimo da li krsimo neka pravila.
a prpa malo mg kako ste dosli do nas i kako drugari pomazu
Pa realno 12 min pre ove situacije, jasno se vidi da smo isli ka gradu i da su nasumicno naleteli na nas i pobili nas, pominje FIB, pominje totalno nepovezane stvari, ne zna osnovna pravila, sve je u redu.
alo dete 12 minuta jel te naucili u sat prvo ide 01 pa onda 02 a druga stvar ako smo te pobili ne smes se vracati 15 minuta sjebao si se sada sam si priznao xaaxxaax

Ognjen Verstappen

Player
Player
ti si pobrkao nesto bato sto posto kaci ako imas i nemoj da places molim te vise smaras brate imamo pametnija posla da radimo u 4 ujutru neko da se svadjamo sa forum warriorom poz

Mabiko Tzar

Player
Player

alo dete 12 minuta jel te naucili u sat prvo ide 01 pa onda 02 a druga stvar ako smo te pobili ne smes se vracati 15 minuta sjebao si se sada sam si priznao xaaxxaax
bato tu nas niste ni pucali jesi ti dobro brate idi spavaj molim te bukv ste nas izudarali i pobegli isli smo po gradu vratili se do doca i onda opet na autoputu ste isto uradili

Master Niagara

Player
Player

Koje vracanje o cemu ti, pustis lepo POV kako ste nas pobili, (naravno da niste)... A sto se tice deteta... forum warrior-u koji osnovna pravila ne znas, glumis nesto, a druze treba da te bude sramota, krsis RP unistavas server. Bravo genije!

Ognjen Verstappen

Player
Player
a i mi nismo radili nlr ni ako ste nas ubili a niste uopste mi smo patrolirali a to sto ste nas prepoznali preko id-a to je mg sa vase strane

THEbest

Player
Player
Koje vracanje o cemu ti, pustis lepo POV kako ste nas pobili, (naravno da niste)... A sto se tice deteta... forum warrior-u koji osnovna pravila ne znas, glumis nesto, a druze treba da te bude sramota, krsis RP unistavas server. Bravo genije!
kako ja unistavam zato sto si nesposoban da me uhvatis pa policajci ne pricaju skidaj gace ... Laku noc deco Nemate validan POV

Ognjen Verstappen

Player
Player
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAABHAHAHHAHHAHAHAHAHHAHHAHHAHHAHHAHHAHHHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHA

Mabiko Tzar

Player
Player
kako ja unistavam zato sto si nesposoban da me uhvatis pa policajci ne pricaju skidaj gace ... Laku noc deco Nemate validan POV
brate ja sam reko skidaj gace iz zajebancije ako nisi provalio kad si tako pametan a kad te budem uhvatio sl put iz zatvora ces izadjes bez gaca

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Promnjeno je Abraham je napisao na diskordu imas pravo u samo odbrani da pucas ako bilo ko tebe napadne da je po RP
I onda ti napisu da je policajac vidio ili cuo metak i da se osjeca ugrozeno… doslovno nema vise RP-a sa state sad je samo bitno da oni nekog sprcaju u zatvor da nabiju kaznu i da te zatvore sto duze to bolje i sve im je napad na sluzbeno lice , vrjedanje sluzbenog lica… samo steta sto mbogi ne snimaju pa state moze da radi sta hoce i naravno krate videa.. ovi momci su mene htjeli robat prije ove situacije i policija se izabijala po njima i jos mene krenula da hapsi

THEbest

Player
Player
I onda ti napisu da je policajac vidio ili cuo metak i da se osjeca ugrozeno… doslovno nema vise RP-a sa state sad je samo bitno da oni nekog sprcaju u zatvor da nabiju kaznu i da te zatvore sto duze to bolje i sve im je napad na sluzbeno lice , vrjedanje sluzbenog lica… samo steta sto mbogi ne snimaju pa state moze da radi sta hoce i naravno krate videa.. ovi momci su mene htjeli robat prije ove situacije i policija se izabijala po njima i jos mene krenula da hapsi
Mi kada videmo da se neko normalno ponasa mi takve ne diramo ali mi smo od kako smo igrali bili u org ovakva decurlija se pravila pametna i da im dokazemo da nas 6 moze protiv svih njih a cek da nas dodje jos juuu a sto kratite video snimke tisina bre idite u krevet deco

Mabiko Tzar

Player
Player
Bojke srednje ime "Forum warrior"

Status
Not open for further replies.
Top Bottom