1:52 2:07 ? ako imas brate pov neki suprotan gde mi nesto krsimo kaci sta places ovde po komentarimaJUUUU Skim ja igram ovu igricu pa vi ni u sat ne znate pise 1:59 a kod njega 02:05 cuti idi spavaj
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!1:52 2:07 ? ako imas brate pov neki suprotan gde mi nesto krsimo kaci sta places ovde po komentarimaJUUUU Skim ja igram ovu igricu pa vi ni u sat ne znate pise 1:59 a kod njega 02:05 cuti idi spavaj
Pa realno 12 min pre ove situacije, jasno se vidi da smo isli ka gradu i da su nasumicno naleteli na nas i pobili nas, pominje FIB, pominje totalno nepovezane stvari, ne zna osnovna pravila, sve je u redu.LIK POSLAO 10 MINUTA PRE SITUACIJU PAHHAAHAHAHAHHA
to bi realno trebalo da se promjenikao prvo 6.15 ne vazi na drzavne sluzbenike na koje krene prvo da se puca mi vas nismo niti pucali prvi niti jurili nista presreli ste nas na auto putu i izubijali nas
a prpa malo mg kako ste dosli do nas i kako drugari pomazuokaci POV slobodno
da vidimo da li krsimo neka pravila.
alo dete 12 minuta jel te naucili u sat prvo ide 01 pa onda 02 a druga stvar ako smo te pobili ne smes se vracati 15 minuta sjebao si se sada sam si priznao xaaxxaaxPa realno 12 min pre ove situacije, jasno se vidi da smo isli ka gradu i da su nasumicno naleteli na nas i pobili nas, pominje FIB, pominje totalno nepovezane stvari, ne zna osnovna pravila, sve je u redu.
Promnjeno je Abraham je napisao na diskordu imas pravo u samo odbrani da pucas ako bilo ko tebe napadne da je po RPto bi realno trebalo da se promjeni
bato tu nas niste ni pucali jesi ti dobro brate idi spavaj molim te bukv ste nas izudarali i pobegli isli smo po gradu vratili se do doca i onda opet na autoputu ste isto uradilia prpa malo mg kako ste dosli do nas i kako drugari pomazu
alo dete 12 minuta jel te naucili u sat prvo ide 01 pa onda 02 a druga stvar ako smo te pobili ne smes se vracati 15 minuta sjebao si se sada sam si priznao xaaxxaax
Koje vracanje o cemu ti, pustis lepo POV kako ste nas pobili, (naravno da niste)... A sto se tice deteta... forum warrior-u koji osnovna pravila ne znas, glumis nesto, a druze treba da te bude sramota, krsis RP unistavas server. Bravo genije!a prpa malo mg kako ste dosli do nas i kako drugari pomazu
alo dete 12 minuta jel te naucili u sat prvo ide 01 pa onda 02 a druga stvar ako smo te pobili ne smes se vracati 15 minuta sjebao si se sada sam si priznao xaaxxaax
kako ja unistavam zato sto si nesposoban da me uhvatis pa policajci ne pricaju skidaj gace ... Laku noc deco Nemate validan POVKoje vracanje o cemu ti, pustis lepo POV kako ste nas pobili, (naravno da niste)... A sto se tice deteta... forum warrior-u koji osnovna pravila ne znas, glumis nesto, a druze treba da te bude sramota, krsis RP unistavas server. Bravo genije!
brate ja sam reko skidaj gace iz zajebancije ako nisi provalio kad si tako pametan a kad te budem uhvatio sl put iz zatvora ces izadjes bez gacakako ja unistavam zato sto si nesposoban da me uhvatis pa policajci ne pricaju skidaj gace ... Laku noc deco Nemate validan POV
I onda ti napisu da je policajac vidio ili cuo metak i da se osjeca ugrozeno… doslovno nema vise RP-a sa state sad je samo bitno da oni nekog sprcaju u zatvor da nabiju kaznu i da te zatvore sto duze to bolje i sve im je napad na sluzbeno lice , vrjedanje sluzbenog lica… samo steta sto mbogi ne snimaju pa state moze da radi sta hoce i naravno krate videa.. ovi momci su mene htjeli robat prije ove situacije i policija se izabijala po njima i jos mene krenula da hapsiPromnjeno je Abraham je napisao na diskordu imas pravo u samo odbrani da pucas ako bilo ko tebe napadne da je po RP
Mi kada videmo da se neko normalno ponasa mi takve ne diramo ali mi smo od kako smo igrali bili u org ovakva decurlija se pravila pametna i da im dokazemo da nas 6 moze protiv svih njih a cek da nas dodje jos juuu a sto kratite video snimke tisina bre idite u krevet decoI onda ti napisu da je policajac vidio ili cuo metak i da se osjeca ugrozeno… doslovno nema vise RP-a sa state sad je samo bitno da oni nekog sprcaju u zatvor da nabiju kaznu i da te zatvore sto duze to bolje i sve im je napad na sluzbeno lice , vrjedanje sluzbenog lica… samo steta sto mbogi ne snimaju pa state moze da radi sta hoce i naravno krate videa.. ovi momci su mene htjeli robat prije ove situacije i policija se izabijala po njima i jos mene krenula da hapsi
Bojke srednje ime "Forum warrior"I onda ti napisu da je policajac vidio ili cuo metak i da se osjeca ugrozeno… doslovno nema vise RP-a sa state sad je samo bitno da oni nekog sprcaju u zatvor da nabiju kaznu i da te zatvore sto duze to bolje i sve im je napad na sluzbeno lice , vrjedanje sluzbenog lica… samo steta sto mbogi ne snimaju pa state moze da radi sta hoce i naravno krate videa.. ovi momci su mene htjeli robat prije ove situacije i policija se izabijala po njima i jos mene krenula da hapsi
opa glumis admina lepo lepo e sad cemo da vidimo i za ovo dal ce biti kazniceSvaki naredni offtopic da se kazni