Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
65777
Players nickname
Ikac Alcapone
Administrators nickname
Nico Salamanca
Date
Apr 19, 2025
Time
21:35
Proofs
Xxxxxxxxxxxxx

Ikac Alkapone

Ikac Alkapone | 65777
Player
Pozdrav administraciju pre koji minut sam dobio ban za gp 1.1. znam da sam pogresio ali to je bilo davno kada nisam znao ni osnovja pravila . Zelim da se duboko izvinim jer zelim da se vrstim na ovaj projekat sto pre upoznao sam mnogo drugova i puno puno zelim da se vratim na projekat. Zelim da se izvinim svima kojima sam nesto lose ucinio. Nece se vise ponoviti drzite me za rec. Nadam se pozitivnon osgovorom

PRIHVATAM MONEY WIPE I STA GOD SAMO DA DOBIJEM UNBAN

Ron Rubiroza

Kox i zeleno☘️☘️
Player
Pozdrav administraciju pre koji minut sam dobio ban za gp 1.1. znam da sam pogresio ali to je bilo davno kada nisam znao ni osnovja pravila . Zelim da se duboko izvinim jer zelim da se vrstim na ovaj projekat sto pre upoznao sam mnogo drugova i puno puno zelim da se vratim na projekat. Zelim da se izvinim svima kojima sam nesto lose ucinio. Nece se vise ponoviti drzite me za rec. Nadam se pozitivnon osgovorom

PRIHVATAM MONEY WIPE I STA GOD SAMO DA DOBIJEM UNBAN
A meni prica da je kupio acc sa parama ooc i kupovao ing pare i auta za ooc pare,lazes administraciju

Top Bottom