U početku videa čovjek mi kaže ''kad ustaneš stat ćeš tamo levo uz naš auto'' i ja sam krenuo trčim lijevo od njega a oni su me pucali i ubili, a potom me digli dok admini specaju i kažu da odem do auta i stanem, ja sam to uradio i vidi se na snimci da oni nemaju 2 puške cijelo vrijeme na meni i ja sam krenuo da trčim a oni su me ubili i mene je admin kaznio za FearRP a ja nisam imao 2 puške uperene prema meni jer jasno se vidi kako ID 68181 je maknuo oružje, u tom trenu ID 51499 je podigao oružje i uperio ga u mene (jedini koji je držao oružje na meni), a ID 11148 je gledao negdje desno od mene čak kad sam ja krenuo da ću trčim on je uperio oružje još više prema ID-u 51499 (jako dobro se to vidi kada zaustavite video na minuti 2:41 i ja sam u tom trenu imao samo jedno oružje upereno na mene i ja sam krenuo da trčim, a onda se admin Nikola Armanii umješao u IC situaciju koja je po mom mišljenju i dalje ide po role play-u i stavio me u demorgan za FearRP i volio bih da bude kažnjen za to i da shvati pravu ideju fair play-a.