Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38145
Players nickname
Leo Lepadasy
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Apr 22, 2025
Time
21:08
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3O04k8LWnYs

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Player
U početku videa čovjek mi kaže ''kad ustaneš stat ćeš tamo levo uz naš auto'' i ja sam krenuo trčim lijevo od njega a oni su me pucali i ubili, a potom me digli dok admini specaju i kažu da odem do auta i stanem, ja sam to uradio i vidi se na snimci da oni nemaju 2 puške cijelo vrijeme na meni i ja sam krenuo da trčim a oni su me ubili i mene je admin kaznio za FearRP a ja nisam imao 2 puške uperene prema meni jer jasno se vidi kako ID 68181 je maknuo oružje, u tom trenu ID 51499 je podigao oružje i uperio ga u mene (jedini koji je držao oružje na meni), a ID 11148 je gledao negdje desno od mene čak kad sam ja krenuo da ću trčim on je uperio oružje još više prema ID-u 51499 (jako dobro se to vidi kada zaustavite video na minuti 2:41 i ja sam u tom trenu imao samo jedno oružje upereno na mene i ja sam krenuo da trčim, a onda se admin Nikola Armanii umješao u IC situaciju koja je po mom mišljenju i dalje ide po role play-u i stavio me u demorgan za FearRP i volio bih da bude kažnjen za to i da shvati pravu ideju fair play-a.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Administrator donio ispravnu odluku , kazna ostaje​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom