Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
61813
Players nickname
Stankic Buksna
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
Apr 22, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/sPsF9qF

Stankic Buksna |61813

Player
Player
Draga Administracijo, dobio sam ban za 1.4. Ovo pravilo jesam prekršio iz prostog razloga. Na main nalogu sam dobio P. ban i jako sam želeo da se vratim da igram. Podatke twink naloga nisam mogao nikako da nađem, te sam uzeo Rockstar nalog od drugara i napravio nov acc. Toliko mi je stalo da igram ponovo uradio sam to, nije bio niti jedan drugi način da se vratim, a želeo sam to. Imam previše drugara i previše iskustva na ovom serveru, kroz sve sam prošao i pravila dobro znam. Znao sam da će do ovog dana nekada doći, ali sam se nadao da neće tako brzo. Poštovani Administratori, molim Vas, dajte mi šansu da zaigram ponovo! Ukoliko pronađete moj Twink nalog koji je bio ID od 30k-40k (ne sećam se tačno) banujte ga trajno, a ovaj mi ostavite. Prijatan ostatak dana/večeri, želi vam Stankic Buksnaa.

Stankic Buksna |61813

Player
Player
Draga Administracijo, dobio sam ban za 1.4. Ovo pravilo jesam prekršio iz prostog razloga. Na main nalogu sam dobio P. ban i jako sam želeo da se vratim da igram. Podatke twink naloga nisam mogao nikako da nađem, te sam uzeo Rockstar nalog od drugara i napravio nov acc. Toliko mi je stalo da igram ponovo uradio sam to, nije bio niti jedan drugi način da se vratim, a želeo sam to. Imam previše drugara i previše iskustva na ovom serveru, kroz sve sam prošao i pravila dobro znam. Znao sam da će do ovog dana nekada doći, ali sam se nadao da neće tako brzo. Poštovani Administratori, molim Vas, dajte mi šansu da zaigram ponovo! Ukoliko pronađete moj Twink nalog koji je bio ID od 30k-40k (ne sećam se tačno) banujte ga trajno, a ovaj mi ostavite. Prijatan ostatak dana/večeri, želi

Draga Administracijo, dobio sam ban za 1.4. Ovo pravilo jesam prekršio iz prostog razloga. Na main nalogu sam dobio P. ban i jako sam želeo da se vratim da igram. Podatke twink naloga nisam mogao nikako da nađem, te sam uzeo Rockstar nalog od drugara i napravio nov acc. Toliko mi je stalo da igram ponovo uradio sam to, nije bio niti jedan drugi način da se vratim, a želeo sam to. Imam previše drugara i previše iskustva na ovom serveru, kroz sve sam prošao i pravila dobro znam. Znao sam da će do ovog dana nekada doći, ali sam se nadao da neće tako brzo. Poštovani Administratori, molim Vas, dajte mi šansu da zaigram ponovo! Ukoliko pronađete moj Twink nalog koji je bio ID od 30k-40k (ne sećam se tačno) banujte ga trajno, a ovaj mi ostavite. Prijatan ostatak dana/večeri, želi vam Stankic Buksnaa.
Ja mislim da je moj Main nalog 34052 obrisan, tako da mi je ovaj 61813 bio kao twink, a onaj nalog gde se ne secam podataka mi je bio kao Main.

Stankic Buksna |61813

Player
Player
I prihvatam moneywipe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom