Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande I Leanin Yasuroo

Rejected
Status
Not open for further replies.

Leaninn

Player
Player

1. Vaše ime u RL: Bogdan
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 5+h
5. Vaš Diskord: leanin__
6. Vaše Ingame ime: Leanin Yasuroo
7. Vaš ID: 75146

Dodatne Informacije
1. Lider za... Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

2.1 Moj cilj je da dovedem organizaciju na najveci moguci level u kojem svaki clan organizacije ima priliku da se dokaze kao dobar clan/vrhovna komanda. Kao lider, želim stvoriti odnos clanova u kojem nece biti sukoba i nece biti toksicnosti .

Iskustvo u vodjenu organizacija
Imam prethodno iskustvo u organizacije na ostalim serverima grand rpa i projektima, gdje sam uspješno upravljao organizacija.Smatram da mogu dovesti stabilnost i rast organizacije kroz stratesko vodjenje i inovativne pristupe.

Aktivnost u dogadjajima
Imali bi razne akcije svaki dan,isli bi aktivno na tajne i pravili bi razne pljacke,gs,talacke.Bio bi napravljen turf team koji bi razbijao na turfovima.

3. Vaši savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Roleplay najbolje funkcioniše kada clanovi organizacije suradjuju i medjusobno se podržavaju.Moj savjet je razviti organizaciju kroz RP aktivnosti, promovirajući timsku koordinaciju i zajednicke ciljeve. Kroz organizovanje aktivnosti, clanovi bi se osjecali povezani i motivirani za daljnje unaprjedjenje svojih uloga i odnosa unutar igre.

Srecno svim kandidatima!​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom