Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50503
Players nickname
Bell
Suspect ID
45040
Date of violation
Apr 23, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be

Boss Bell

Player
Player
Kao sto mozete videti doticni laze za godine i u prijavu za administraciju i za prijavu za organizaciju.

Za admina: Rejected - Aplikacija za Administratora | Jaki Panj , Approved - Admin Aplikacija | Jaki Panj , Approved - Admin Aplikacija | Jakii Panj

Za organizaciju: Rejected - Leader Aplikacija za Ballas | Jaki Panj , Rejected - Lider za Los Santos Police Department | Jaki Panj , Rejected - Leader Aplikacija za Marabunta Grande | Jaki Panj

kao sto sami mozete videti momak je postavio da ima 15 godina
Dok recimo na ovoj prijavi ima 16 godina

Sto samim tim znaci da mu je rodjendan izmedju 28.01-03.02
a medju njegovim poslednjim objavama on idalje ima 16 godina a danas je 23.04.2025. i trebao bi da ima 17.

ZAHTEVAM DA SVAKA NAREDNA PORUKA BUDE SMATRANA OFF-TOPIC-OM

Last edited:

Jaki Panj

Player
Player
Miss clickao sam tada jer sam zurio da napisem sto pre zbog obaveza, desava se jer ko radi taj i gresi. I da, napunio sam 17 godina 23.01. posto vidim da nisi primetio jer nisam stavljao nikakve aplikacije ove godine.

Symphony Trigger

Player
Player
Miss clickao sam tada jer sam zurio da napisem sto pre zbog obaveza, desava se jer ko radi taj i gresi. I da, napunio sam 17 godina 23.01. posto vidim da nisi primetio jer nisam stavljao nikakve aplikacije ove godine.
kao 17 god imas 13 glas ti je ko decaku

Boss Bell

Player
Player
MissClick bio ili ne trebas snositi posledice kao sto su mnogi snosili.
MissClick na zakazivanju turfova na ispitivanju je bio prelom za Vagose poslednji put, pa ti vidi sta je missclick.

Jaki Panj

Player
Player
Odgovor za deckica iznad, posto je mnogo pametan, je taj da glas moze da vara jer imam sranje mikrofon i necu kupovati mikrofon od 400e da bi me cuo kao da sam pored tebe irl, a sto se tice Missclicka je taj da se desava missclick i da su turfovi, ispitivanja itd, a ovo je drugo. Da sam bio lider i to pa ajde ali niti sam bio lider niti sam admin trenutno, to sto si ti blacklistovan i sad drkas druge ljude je jedno, a to sto kalis bes ovde jer si bio maltretiran i nisi znao da se branis je drugo. Hvala sto citas ali nazalost digitalcima poput tebe nema spasa :( .

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom