Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54246
Players nickname
Dzoni Toreks
Suspect ID
57597 72201 74006
Date of violation
Apr 24, 2025
Time of violation
17:01
Proofs
https://youtu.be/23URMpvbDZc?si=N50mRqC4q4lYsmi7

dz0n1

Player
Player
Na pocetku videa ID 57597, 72201 i 74006 su vec mrtvi u zoni i dovrseni. U 07:09 se vidi ID 72201 kako ponovo umire u zoni, u 09:30 se vidi ID 57597 kako ponovo umire u zoni i poslednji ID 74006 se vidi u 10:17 kako umire u zoni. Zamolio bih administraciju da detaljno pregleda video jer se jasno vidi sve ovo sto sam napisao i da ih kazni jer im ovo nije prvi put da ovo rade a gotovo sam siguran da ce nastaviti da rade istu stvar. Ocigledno je da su uradili F1 i ulogovali se u igricu i samim tim su imali mogucnost da opet udju u zonu, u prevodu BAG ABUSE!!

Jakii Sopranoo

Player
Player
Hahahahah self report..
Ja sam od administratora dobio odgovor da smijemo uc u krug ako smo bili mrtvi u krugu i ako nam to skripta dozvoljava.
Nadalje, molio bi administraciju da kazni doticne za P.D.1.2 zato sto su nas namjerno ubili pa su nas Raidali. Raid je OOC event, stoga je ovdje prekrseno P.D.1.2.
Neka dostavi POV od pocetka situacije pa ce se jasno vidjet sve.

Last edited:

dz0n1

Player
Player
Ubili smo vas zbog provere panela pa smo tek onda poceli raid, a ti nisi mogao opet da udjes u zonu bez f1 tako da radio si BA

Jakii Sopranoo

Player
Player
Ubili smo vas zbog provere panela pa smo tek onda poceli raid, a ti nisi mogao opet da udjes u zonu bez f1 tako da radio si BA
Pa kako cu se opremiti za OC event koji mi je na fam kuci nego da odem u garazu f1 u ammo car pa da se opremim?
I kakve veze ima to, kada ubijem nekoga tko je prvobitno ziv u krugu na raidu, njemu ni F1 ne znaci nista jer se ne mozes vratiti u krug i skripta ti to ne dozvoljava, a ovo je druga situacija i sam admin je lijepo objasnio da ako skripta to dozvoljava znaci da se smije...

Btw, nisam ja radio F1 kao vi na fabrici da se spavnam na nekom mjestu u krugu i da koristim BA u svoju korist, ovo je skroz legit situacija, koju ste vi htjeli iskoristiti u svoju korist preko "kradje" panela pa da nas raidate...

Te1caa

☹️
Player
Pa kako cu se opremiti za OC event koji mi je na fam kuci nego da odem u garazu f1 u ammo car pa da se opremim?
I kakve veze ima to, kada ubijem nekoga tko je prvobitno ziv u krugu na raidu, njemu ni F1 ne znaci nista jer se ne mozes vratiti u krug i skripta ti to ne dozvoljava, a ovo je druga situacija i sam admin je lijepo objasnio da ako skripta to dozvoljava znaci da se smije...

Btw, nisam ja radio F1 kao vi na fabrici da se spavnam na nekom mjestu u krugu i da koristim BA u svoju korist, ovo je skroz legit situacija, koju ste vi htjeli iskoristiti u svoju korist preko "kradje" panela pa da nas raidate...
Kada umres u krugu i uradis F1 mozes da se vratis u krug

Status
Not open for further replies.
Top Bottom