Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45548
Players nickname
Christos Rubiroza
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=9MqiJbirS2w

jovan22313

Player
Player
Pisem za druga jer mu je banovan forum Dobar dan postovana administracijo,dobio sam obicnu Blacklistu, ali priznajem da sam uvredio projekat pred administratorom Mujom, pre svega ja se licno izvinjavam Muji i Abrahamu na vredjanju ovog prelepog projekta, na vama je da prihvatite izvinjenje, 2300 sati odprilike imam odigrano na ovome projektu, nisam neko ko je krsio pravila i ulagao sam novac na serveru, medjutim imao sam privatnih problema u rl koje bi vam objasnio u privatnim porukama jer to po meni nije za forum, zbog tih privatnih problema sam i uvredio projekat, zeleo bi najlepse da vas zamolim da mi date drugu sansu, ako mi je date obecavam da necete cuti nista lose za mene ili da sam nesto lose uradio, video sam poruku od admina Abrahama na discordu pa sam hteo i ja da probam da dobijem svoju drugu sansu za igranjem na ovom prelepom projektu, nedostaje mi druzenje sa drugovima i voleo bi dobiti jako svoju drugu sansu. Abrahame napisacu ti razlog i sve u nasem chatu. lep pozdrav za sve administratore Christos Rubiroza ❤️
moj discord: _nusknvp
Pristajem na moneywipe na car wipe na sve.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom