1. Vaše ime IRL:Vukasin
2. Vaše godine: 14 skoro 15
3. Vremenska zona: Gmt
4. Prosjek online po danu:3/15h
5. Vaš Discord:vulebombona
6. Vaše ingame ime: Vule Scelet
7. Vaš ID:751999
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjene
Zato sto zelim da se oprobam u necemu novom prvi put mi je na Rs serverima pre sam igrao na EN1
mislim da znam pravila dovoljno i okupio sam neku ekipu, mogu reci da su mi rankovi vec raspodeljeni.
Bonusi bi uvek bili iz moga dzepa za svaku dobru odradjenu talacku.I zele bih da vidim kako je to biti lider. O aktivnosti ne moram ni da pricam
jer tu cemo biti najbolji
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Igrac koji oce da udje u organizaciju bice pravilno ispitan i imat ce pravo na 3 greske da bi bili sigurni da ne krsi pravila
-potrudio bih se da svi rp-amo najvise sto mozemo i da damo sve od sebe da ne krsimo pravila i da dobijamo warnove
RANKOVI:
1. Suspend
2.Newbie
3.Litle Bro
4. Grafiti Team
5. Grafiti Team Leader
6. Dealer
7.Gangster
8.Ghetto boy
9.turfer
10.Enforcer
11.Legend
12. Co- Leader
13. Leader
Srecno svim drugim kandidatima i hvala na citanju
2. Vaše godine: 14 skoro 15
3. Vremenska zona: Gmt
4. Prosjek online po danu:3/15h
5. Vaš Discord:vulebombona
6. Vaše ingame ime: Vule Scelet
7. Vaš ID:751999
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjene
Zato sto zelim da se oprobam u necemu novom prvi put mi je na Rs serverima pre sam igrao na EN1
mislim da znam pravila dovoljno i okupio sam neku ekipu, mogu reci da su mi rankovi vec raspodeljeni.
Bonusi bi uvek bili iz moga dzepa za svaku dobru odradjenu talacku.I zele bih da vidim kako je to biti lider. O aktivnosti ne moram ni da pricam
jer tu cemo biti najbolji
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Igrac koji oce da udje u organizaciju bice pravilno ispitan i imat ce pravo na 3 greske da bi bili sigurni da ne krsi pravila
-potrudio bih se da svi rp-amo najvise sto mozemo i da damo sve od sebe da ne krsimo pravila i da dobijamo warnove
RANKOVI:
1. Suspend
2.Newbie
3.Litle Bro
4. Grafiti Team
5. Grafiti Team Leader
6. Dealer
7.Gangster
8.Ghetto boy
9.turfer
10.Enforcer
11.Legend