Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Ghost
Administrators nickname
Tajksi Fushiguro
Date
Apr 25, 2025
Time
00 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1006987/

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Nemogu vjerovat da je ovaj admin tako korumpiran.. Zasto nije kaznio gospodina Ajsa kad je mrtav da mu je ostao mikrofon upaljen? Zasto nije stavio duzi POV gdje je doslo do ovog prije i sta se desilo poslje ovoga? Nemam rijeci!

AjsAlcapone

Player
Player
Na POV-u se lepo vidi da ja u momentu kada pricam na telefon, prilazi auto, iz kojeg izlaze momci da namerno provociraju i prave problem nicim izazvani, udaljio sam se od njih, da ne pravimo probleme..i eto, dalje si video.

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
A kako onda drzin N dok si mrtav? Jel to normalno? A kako kad si mrtav tvojih 10 FiBovaca dolazi na nas? A nikog nije bilo pored tebe? Nego bas kad sam te ubio njih 10 je doslo? Imam POV gdje radite CR GP 6.15 itd ali nisam cinker da cinkam po forumu!
A ti lijepo cijeli POV stavi poslje toga kako su dosli tvoji do nas.. A na pocetku videa si rekao na telefon cekaj neki MAJMUNI me tu ...
Smijeh, a ovaj Tajksi odma uzima nakon 5 min tvoju zalbu jer znas i sam da ste dobri prijatelji ;) ali nebitno znamo svi da FiBovci mjesecima mogu radit sta ih je volja ali nitko ne reagira na to.. :) Lp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom