MOLIM VAS DA POZORNO PROCITATE...
Naime dobio sam ban za konstantno krsenje pravila, a ja mislim da nisam toliko krsio pravila, ja cu sad vama poslati sve svije forum kazne te cu nabrojati banove.
Approved - G.P.1.1.1.4.1.8 48245 Ovo je zalba gdje sam dobio ban za 1.8 a DOKAZA NEMA te mislim da ovo nije trebalo biti approvano...
Ovo su sve moje kazne preko foruma sto i sami mozete vidjeti... IMAM SAMO 1 BAN ZA VRIJEDANJE IGRACA STO SAM NAPRAVIO 1 TJEDAN IGRANJA TE NISAM ZNAO PRAVILA.
Stvarno vas molim za unban i necu vise krsiti pravila, a bas ih nisam i krsio stvarno bi bio zahvalan i sretan ako bi dobio unban.
Nemam puno forum kazni a mislim da nemam ni kazni ig...
Uvijek se lijepo ponasam dok igram i ne krsim puno pravila i igram po njima.
Stvarno bih bio jako zahvalan ako bi dobio unban i igrao bih ponovo.
STVARNO HVALA AKO STE PROCITALI I BIO BIH ZAHVALAN NA UNBANU...
Naime dobio sam ban za konstantno krsenje pravila, a ja mislim da nisam toliko krsio pravila, ja cu sad vama poslati sve svije forum kazne te cu nabrojati banove.
Approved - G.P.1.1.1.4.1.8 48245 Ovo je zalba gdje sam dobio ban za 1.8 a DOKAZA NEMA te mislim da ovo nije trebalo biti approvano...
Approved - FailRP I 23954
Lik me ubija nakon sto su me robali.. Ato da su me robali moze se vidjeti na:Pending review - Massive Mg I The Ballas Gang Molim da se igrac kazni!
gta5grand.com
Approved - G.P 1.4 , Ban evading , Forum Rule 9 I 48245,59837
Poštovana administracijo, Navedeno lice krši pravila. Još davno je dobio ban za 1.1 na twink acc jer je delio sa drugom. Otvorili su familiju Dinamo Zagreb i kad su okačili za neformalnu, obojica su dobili permu za delit acc. Dakle, on je tražio unban jer je na twinky igrao, a na mainu nije...
gta5grand.com
Approved - Pov request | 48245
D SINC admine brate, da si suter znao bi da je ovo normalo i ovaj igrica nemam nikakv cit vodite ga na pc chack bolje jer je riportan 100 put za cit lagano… vidis da se ne razumije u to
gta5grand.com
Approved - Nacionalizam- G.P. 3.2 I ID:36972,48245
Sve se cuje u povu i na kraju ID 48245 spomminje rijec Niger
gta5grand.com
Stvarno vas molim za unban i necu vise krsiti pravila, a bas ih nisam i krsio stvarno bi bio zahvalan i sretan ako bi dobio unban.
Nemam puno forum kazni a mislim da nemam ni kazni ig...
Uvijek se lijepo ponasam dok igram i ne krsim puno pravila i igram po njima.
Stvarno bih bio jako zahvalan ako bi dobio unban i igrao bih ponovo.
STVARNO HVALA AKO STE PROCITALI I BIO BIH ZAHVALAN NA UNBANU...