Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
27776
Players nickname
Josip Shababs
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 26, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/tzRP7fS

josipshababs

Player
Player
Dobar dan postovana Administracijo,

Pre tacno godinu dana sam dobio ban na mom main nalogu Josip Shababs (27776) za generalno pravilo 1.4. Ja kada sam kretao igrati igricu nisam bio upucen u pravila uopste. Naime, moj prijatelj mi je dao njegov social club i epic games account posto nisam imao kupljen gta u tom trenutku. Napravio sam account sa njegovim social clubom i epic games koji je ID 27776 i neko vreme sam igrao na njegovom social clubu i epic gamesu. ID od prijatelja je 2781. Nakon nekog vremena sam promenio social club account zato sto sam kupio svoj gta. Napravio sam twink koji je oko 43k ID, i nakon nekog vremena me je neko reportao za generalno pravilo 1.4 i dobio sam ban. Prvo mi nije bilo jasno zasto ali sam saznao da je to zbog toga sto sam koristio njegov social club i epic games.

Nadam se da cu dobiti unban posto sam vec godinu dana banovan i ne mogu igrati sa mojim prijateljima ovu predivnu igricu na ovako predivnom projektu.

Pristajem na money whipe ako je neophodno!
❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom