Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected UN BANN G.P 1.1, G.P 6.22 / Niko Salamancaa

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18650
Players nickname
Cofi Bonapparte
Administrators nickname
Niko Salamamcaa
Date
Apr 22, 2025
Time
1: 33 AM
Proofs
ima zalba al tu su samo slike

filipovicfica123

Player
Player
Pozdrav Administracijo pisem vam ovu zalbu jer kao sto mozete da vidite u naslovu pise zalba za G.P 1.1 I G.P 6.22. Znaci naime o cemu se radi posto sam vec dugo na ovom projektu preko 2 godine svaki put kada ulazim dosadilo mi je da pisem lozinku i stavio sam automatsku autorizaciju i pre 10-ak dana sam otisao na pripreme i kada sam se vratio imao sam sta i da vidim naime moj mladji brat od 9 godina je usao u igricu preko mog racunara i igrao i napravio sta jeste u prethodnim zalbama mozete cuti njegov glas i videti da to nisam ja nazalost zaboravio sam da sklonim automatsku autorizaciju i desilo se to i ja prihvatam sve da se vrati kome treba i sve da mi oduzmete al da mogu da se vratim jer razumite kako je to kada imate mladjeg brata ili nekoga i on hoce isto to sve ali eto i molim admine da imaju milosti i da dobijem unbann jer stvarno sam se trudio na projektu da pravimo dobar rp i sve i hvala vam sto ste banovali sreca odmah jer da je nastavio ko zna sta bi bilo!

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno, skam zalbe nisu appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom