Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
18497
Players nickname
Nixa Hugo
Administrators nickname
Niko Salamancaa
Date
Apr 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/6jegFD1

Nixa Hugo

Player
Player
Poštovana administracijo Grand RolePlay servera,

Ovime vam se obraćam sa iskrenim izvinjenjem povodom mog prethodnog kršenja pravila 1.1 na serveru. Svestan sam da sam načinio grešku, ali želim da naglasim da do toga nije došlo iz loše namere, već iz neznanja i nedovoljnog razumevanja pravila u tom trenutku.

Od tada sam temeljno proučio pravila servera, uključujući i pravilo 1.1, i sada u potpunosti razumem kako treba da se ponašam i postupam u skladu sa pravilima Grand Role Play zajednice.

Ovo mi je prvi ban i iskreno se kajem zbog toga. Uveravam vas da sam naučio važnu lekciju i da se sličan propust više nikada neće ponoviti.

Ljubazno vas molim da uzmete u obzir moje izvinjenje i razmotrite mogućnost da mi oprostite ovu grešku i omogućite mi povratak na server. Vaša odluka mi mnogo znači i bila bi mi velika čast da ponovo budem deo vaše RP zajednice.

Unapred zahvalan na razumevanju i vremenu koje ste izdvojili da pročitate ovu poruku.

Srdačan pozdrav,
Nixa Hugo

Select for moderation

Status
Not open for further replies.
Top Bottom