Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21677
Players nickname
Andrej Kovac
Administrators nickname
Marco Dionis
Date
Apr 25, 2025
Time
18:00
Proofs
https://imgur.com/a/T9EBP0H, http://gta5grand.com/forum/threads/1000529/

Andrej Kovac

Player
Player
Dobar dan svima prije svega, želim napomenuti da u ovom tekstu ne želim uvrijediti nikoga već promicati pravdu i razvoj ovog servera.

Ovo je zalba u vezi admina Marca Dionisa koji je ispitivao nas za NG. Moja prijava Rejected - Lider za NG I Andrej Kovac

Intervju se odvio 25/4/2025 u 18:00, nakon sto smo svi bili ispitani dani su nam rezultati te pri dobijanju rezultata meni nije radio zvuk te je kasnije popravljen. Svoje greske sam dobio u DM-u s Marcom Dionisom

Slika:
Zanima me kako su se ove dvije greske brojale kao 2. Na proslim ispitivanjima za tako manje greske se brojalo po 0.5 i također uslov za taoca su pare i slobodan prolaz kao sto pise u P.D.1.16 Tijekom bilo koje situacije s taocima uključujući (pljačka 24/7 u tjednu, gunshopa) bande mogu tražiti samo novac za taoca (Samo 1 zahtjev za 1 taoca) Civilno - do 100k Službenik za provođenje zakona - do 200k Visoka komanda - do 300k Lideri - do 400k (npr. ako imate 2 taoca možete tražiti slobodan prolaz za 1. taoca i novac za 2. taoca)
nigdje nije napomenuto da je razmjena taoca USLOV, koji je ponuda jer bande mogu to odbiti

Ja samo zelim napomenuti da Marco Dionis i Fufe Macola se znaju od prije i trenutačno je Marco Dionis na twink accountu trenutačno asistent generala te mu drugi account na discordu glasi markolisdikilonis i u igrici se zove Markolis Conic.

Nadam se da će glavni admin ovo uzeti u obzir i da će se ispitivanje ponoviti sa istim kandidatima.

Nisam jedini koji se zalim na ovo.

Hvala na svemu, i ugodan ostatak dana svima.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Tvoje greske ;
1. Pogrjesio GP1.7 jer je pravilo izmjenjeno sto je tvoja greska sto nisi procitao pravila - 1.0
2. Nigdje u pitanju nije nagleseno " Sta bande mogu traziti na osnovu pravila PD1.16 , vec se pita sta sve mogu traziti od STATE da im omoguce da spase taoca , samim time tu spada i Razmjena taoca - 0.5
Znaci imao si 1.5

Lider trenutni imao je sledece;

1.GS ima limit / 24/7 nema - 0.5
2.Druga stvar je da lice privedeno ne smije dostaviti GOV-u - 0.5
Znaci imao je 1.0

Takodje zelim samo da naglasim da ste cak i bili identicni isti bi odabir bio jer se daje prednost nekome ko NIKADA nije bio Lider , a ti si bio LSPD Lider

Sto se tice Intervjua sve odradjeno kako treba sta vise 2 Seniora su konsultovala oko odluke
A sto se tice Kuratora korupcije nema , al ce biti kaznjen jer kurator ne moze biti clan organizacije kojoj je kurator

Status
Not open for further replies.
Top Bottom