Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milos Rankovic

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Milos
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 5-8 sati
5. Vaš Discord: maree.biber
6. Vaše ingame ime: Maree Biber
7. Vaš ID: 63857

Dodatne informacije
1. Lider za Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Zelim biti lider ove organizacije iz razloga sto sam veliki deo svog zivota u Los Santosu proveo u Crime.
-Posedujem veliko radno iskustvo i odlicno znam zakon i pravila grada.
-Puno puta sam bio zamenik u Crime i nikada nisam imao nikakvih ic problema i imam jasan plan kako bih podstrojio svoju bandu kako bismo bili najjaci u Los Santosu.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
-Na mesto zamenika bih stavio dobre i iskusne ljude koji znaju da rade posao time bi moja banda bila jaka i sigurna.
-Napravio bih detaljno ispitivanje zaposlenika kako nebi slucajno u organizaciju usao neki clan koji ne zna pravila i time napravio problem celoj organizaciji.
-Aktivnost mene i mojih ljudi u organizaciji bi doslo do izrazaja jer bi svakodnevno pravili bezbroj talackih i ostalih pljacki.
-Imam spreman jako dobar Turf Team koji ce dokazati da cemo imati najbolje rezultate jer su ipak u Turf Team-u ozbiljni pucaci.
-Glavna stvar za ulazak u organizaciju ce biti iskustvo i aktivnost jer je to najbitnije kako bismo imali najvise talackih, 24/7, gunstore takodje i kradje kamiona.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hvala na citanju i nadam se pozitivnom odgovoru!!!

Fix Drkson

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju Bloods koji će se održati u subotu 03.05.2025 u 19:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom