Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno kršenje pravila | Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12347
Players nickname
Jenifer Givanchy
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Apr 27, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/865360/

Ivan_Royal

Player
Player
Postovano administracijo, svestna sam da sam banovana zbog konstantnog kršenja pravila, i u potpunosti prihvatam odgovornost za svoje greske. Proslo 6 meseci od mog bana i najiskrenije se izvinjavam za sve svoje greske i ispade. Iskreno vas molim za unban, jer bih htela da nastavim igranje na ovom prelepom projektu bas tamo gde sam i stala. Jako mi nedostaju drugari koje sam imala na ovom divnom projektu. Pise moj drug za mene jer mi je i forum nalog takodje banovan, ako bih mogla i na forumu i na discord-u da dobijem unban. I jako se izvinjavam za reci koje sam pisala za vas nazalost to bilo u efektu kad sam dobila ban i stvarno mi je zao za to da sam napisala. Moje mislenje o vama je dobro i nikako lose, stvarno nisam zelela nikoga da uvredim iako sam ja bila povredjena i prijavljena za ovo pravilo od strane ID 00 i kada sam dobila ban bas puno sam se iznervirala. Unapred hvala.

Stvarno ali stvarno se izvinjvam celokupnoj administraciji i jos jednom vas lepo molim da razmotrite sve, da dobijem ako je ikako moguce poslednju sansu na ovom prelepom projektu, igrala sam 3.5godine na serveru i stvarno bih volela da se to i dalje nastavi. Takodje igram na EN 1 vec 6meseci od kad sam ovde banovana i stvarno mi je ogromna zelja da se vratim i opet budem medju svojim mnogobrojnim drugarima, budimo svi ljudi, naj stvarnije zelim da se vratim na RS projekat.

Najelpsi pozdrav celokupnoj administraciji od srca.

Jenifer Givanchy | 12347

Umesto mene pise moj drug posto mi je forum nalog banovan kao i diskord nalog.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom