Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
24005, 1297, 12283,.
Date of violation
Apr 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/5lj-W2kdYlo

Sleezy1

Player
Player
Administracijo slobodno pogledaj te pov u 0.25 brzini i dalje se nece nista cuti sa njegove strane mikrofona, da je vatromet tako glasan kako oni tvrde ne bih se nitko cuo u pov-u. Takoder osoba koja je dostavila pov ingame ima dosta glasan mikrofon i culo bih se kako prica jasno i glasno

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
Sta se vadite na moj mikrofon??
U ovoj prici je to sve najmanje bitno, plesali ste nad mrtvim tjelom i prekrsili g.p. 6.8
A u pov-u se jasno cuje da sam rekao auu, nesto tise, ali dovoljno jer sam ja i htio pricati ali je doticni igrac bjezao od mene pa nisam ni mogao nista vise od toga rec...

Last edited:

Leilani Bandera

Player
Player
U ovoj prici je to sve najmanje bitno, plesali ste nad mrtvim tjelom i prekrsili g.p. 6.8
A u pov-u se jasno cuje da sam rekao auu, nesto tise, ali dovoljno jer sam ja i htio pricati ali je doticni igrac bjezao od mene pa nisam ni mogao nista vise od toga rec...
Plesali pokraj igraca u crvenom prije nego li je bio mrtav i dodje doticni da ga namjerno rokne da mozete nas kacit eh moji vi

Sleezy1

Player
Player
imas ne ispravan pov zalba ne moze biti prihvacena

Jakii Sopranoo

Veteran
Leader of unofficial org
Evo ispravak, da skratimo muke, pov je dostavljen, vidi se sve sto se treba vidjeti…

Last edited:

Ady Swayze

Sigma
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam odbiti ovu zalbu

-Igrač ne krši navedeno pravilo-
-Animacije same po sebi nisu krsenje G.P.6.8 / Zabranjene su amoralne radnje poput sex animacija, pljuvanja itd.-

G.P.6.8 Ograničeno je vršenje bilo kakvih amoralnih radnji u odnosu na osobu bez svijesti (npr. Pljuvanje, seksualne animacije itd.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom