Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Johny Abyss

Player
Player

1. Vaše ime IRL : Ognjen
2. Vaše godine : 21
3. Vremenska zona : GMT +1
4. Prosjek online po danu : 3h
5. Vaš Discord : itspucke.
6. Vaše ingame ime : Johny Abyss
7. Vaš ID : 23409​

Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Police Department

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?​

2.1 Prvenstveno zeleo bih postati lider zato sto volim drzavne organizacije, volim da radim u njima i vec sam jednu vodio samim tim imam iskustva u tome.
Proveo sam dosta vremena u LSPD-u kao i u svim ostalim drzavnim organizacijama, znam dosta dobrih ljudi i iza sebe imam jak tim. Smatram da bih mogao da povecam RolePlay na serveru i da bih mogao lepo da doprinesem zajednici i takodje ostalim igracima koji tek dolaze u redove STATE-a.

2.2 Radio sam skoro sve sto se moze u drzavnim organizacijama, i kroz sve to sam shvatio kako sistem funkcionise, sta treba gurati, a gde treba stati. Iskreno verujem da mozemo napraviti nesto jako dobro ako dobijem priliku da vodim ovu organizaciju.

2.3 Moj cilj nije samo da zauzmem poziciju lidera, vec da stvorim ekipu koja ce biti jaka, slozna i koja ce uzivati u RP-u. Ne vidim poentu u tome da sve bude perfektno ali isto tako znam koliko je vazno da stvari funkcionisu kako treba jer znam kakve posledice nosi suprotnost tome. Dao bih sve od sebe da se moje liderstvo i moje vodjstvo organizacije upamti u svakom smislu te reci.​

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Prvenstveno fokusirao bi se na ozbiljnost RolePlaya, naravno ne u smislu da sve bude kao u realnom zivotu jer to nije moguce, ali bih se potrudio da svojim clanovima pokazem da i kroz smeh i kroz salu moze da se izgradi lep RolePlay i da u isto vreme budemo svesni da smo drzavna organizacija koja je jedna od bitnijih kada je u pitanju patroliranje kroz LS, odazivanje na akcije i slicno tome.

3.2 Takodje bih radio Evente, ali ne standardne evente za nagradu vec RP Evente, unutar organizacije. Jedna od ideja za to mi je da skupim svoje clanove, sednemo u vozila i odemo u NG streljanu, gde bi se takmicili ko moze vise meta da pogodi za kratko vreme, naravno koliko bih bio ozbiljan toliko bih se i salio sa svima i bio opusten kako im ne bih stvorio nelagodu i kako bih im pokazao da svi treba da budemo jedan tim.

3.3 Zajednicke akcije sa ostalim drzavnim organizacijama. Ne mislim na standardne akcije poput pljacke/talacke i slicno, vec da se svi lideri i podlideri skupe, da se dogovore da naprave neku iznenadnu akciju izmedju samih organizacija, da se sve organizacije aktiviraju i da napravimo sto bolji odnos sa svima.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom