Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Vaxsas_Navaro

Player
Player
Informacije
Vaše ime u RL : Vasilije
Vaše godine : 16
Vremenska zona : (GMT+2)
Prosječna aktivnost na dan : 6/7h
Vaš Diskord : vaxsas
Vaše Ingame ime : Vaxsas Navaro
Vaš ID: 53730

Dodatne Informacije

1, Lider za... LSPD

2.Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

-Zelim da dokazem samom sebi da sam sposoban da vodim organizaju prvi put .

-Smatram da sam zbog svojih godina dovoljno iskusan i odgovoran da budem lider LSPD-a.

-Imam više načina da poboljšam roleplay ako bi uzeo org. Kao što su držanje više sastanka, te imao zadužene ljude za takav tip posla. Držao bi sastanke češće sa ostalim liderima di bi proučili naše greške i naučili od njih.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Prvo dodao bi ekipu koja se razumije već duže vrijeme oko LSPD-a te bi na samom početku naučio članove o radu. Uz dobru ekipu bilo bi veće motivacije za radom.

Dodao bi još motivacija za radom tako što bi održavao evente, bonuse, držao bi teambuilding-e i preko sastanka bi riješavali probleme koje oni susretnu.

Ubacio bi više patrola u gradu, di bi stvorio bolju komunikaciju među članovima da bi se što bolje mogla saznat lokacija. Uz tu bolju komunikaciju sigurno bi bile veće šanse za uhvat kriminalaca.

Doveo bi da specijalna jedinica ide sa Liderom i HC na sastanke i sva događanja u cilju zaštite od kriminalnih struktura (napada) na lidera/HC. Rankovi bi se puno teže dijelili tako da članovi imaju motivaciju dodatnu za rankup.

Rankovi

Nacelnik Policije
Zamenik Nacelnika Policije
Asistent Nacelnika Policije
Komandir Policije
Narednik
Glavni Inspector
Komadant S.W.A.T-a
Instructor Obuke
Zamenik Glavnog Inspectora
Zamenik Komandanta S.W.A.T-a
Visi Inspector
S.W.A.T Porucnik
Nizi Inspector
S.W.A.T PotPorucnik
Inspector na obuci
S.W.A.T na obuci
Stariji policajac
Obican Policajac
Mladji Policajac
Suspend 24h
Suspend 12h

David Inash

Server Administrator
Server Administrator
Odbijeno
Maksimalan broj kandidata, vise srece drugi put.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom