Prošlo je više od godinu dana Mujo ,Abrahame izvini te milion puta izvini jer nema te reči kojom mogu opisati koliko sam bio mali glup tvrdoglav zaslepljen sopstvenom glupošću ponašao sam se kao idiot kao neko ko ne zna ni ko je ni šta je bio sam izgubljen u svojim glupim idejama mislio sam da sve znam a nisam znao ništa mislio sam da sam jak dok sam u stvari bio slab mislio sam da sam smešan dok sam u stvari bio jadan ponašao sam se kao pravi debil kao neko ko gazi ono što treba da čuva nisam cenio vas nisam cenio sebe nisam znao da prepoznam vrednost prijateljstva vrednost poštovanja vrednost ljudi koji su bili tu a ja sam bio slep bio sam dete koje se igralo sa stvarima koje ne razume i sada kad je prošlo vreme sada kad je sve leglo sada kad mogu da vidim jasno sve što sam uništio sve što sam zgazio sve što sam olako bacio sada me boli svaka reč svaka scena svaki trenutak koji sam pokvario i ne postoji dan da se ne setim i ne poželim da mogu vratiti vreme ali vreme ne mogu vratiti mogu samo reći izvini .Mujo, Abrahame izvini te za svaku sekundu u kojoj sam pokazao da nisam dorastao vašoj vrednosti izvini što sam bio sve ono što danas prezirem izvini što sam tada mislio da je jače biti loš nego biti dobar izvini što sam mislio da je smešnije vređati nego ćutati i biti čovek izvini što sam umesto pružene ruke pružio uvredu što sam umesto podrške pružio smeh izvini što sam zabrljao kad ste mi najviše pokazivali da vredim izvini što nisam bio bolji tada kada ste zaslužili najbolje od mene izvini što nisam shvatio na vreme koliko vredite koliko znači imati nekog kao što ste vi izvini što ste zbog mene možda i sami sumnjali u svoju veličinu izvini što sam napravio grešku veću nego što sam tada mogao i shvatiti i iz svega srca bez trunke ponosa bez ijedne maske bez ijednog izgovora molim vas za jednu stvar za drugu šansu za priliku da budem čovek koji danas znam da mogu biti za priliku da vam pokažem da sam naučio iz svake svoje gluposti za priliku da se iskupim da popravim da budem bolji za priliku da budem vredan oproštaja i ako treba ceo život ću raditi da zaslužim vaše poverenje opet izvinjavam se iz srca iz duše iz svake proklete ćelije svog bića izvini Mujo izvini Abrahame i hvala vam što ste mi ikada pružili priliku da vas upoznam
Dajte mi drugu sansu samo da dokazem da sam drugačiji i bolji čovek, prihvatam sav miney vipe, sklonite mi svu odecu ako treba, hteo bih se vratiti na ovaj projekat. Hvala Vam na vašoj pažnji što ste pročitali moju molbu. Sve najbolje!
Vladan Vukov | 14273
Dajte mi drugu sansu samo da dokazem da sam drugačiji i bolji čovek, prihvatam sav miney vipe, sklonite mi svu odecu ako treba, hteo bih se vratiti na ovaj projekat. Hvala Vam na vašoj pažnji što ste pročitali moju molbu. Sve najbolje!
Vladan Vukov | 14273