Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Ban za G.P. 1.4 (Twink) | Abraham Elkhabib by Kristina

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28197
Players nickname
Swain Darkin
Administrators nickname
Abraham Elkhabib
Date
Jun 6, 2023
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/NFmskz6

Swain Darkiin

Player
Player
Pozdrav postovani, pisem nepunih 700 dana nakon izricene kazne. Nema lazi nema prevare imao sam vise od 2 naloga registrovana. 930, 3109 (Prvi Social), 28197 (Drugi social). Iskreno razumem u potpunosti zasto sam dobio ban i zaista se slazem da sam trebao da budem kaznjen na duze vreme. Proslo je jako dugo, dosta stvari se promenilo, poceo sam da razmisljam u pravom smeru i shvatio da krsenjem pravila necu nista postici.

Approved - Unban Appeal | For Mazhor ovde sam dobio prvi ban i unban za ta tri naloga (29. August 2022.)

Approved - G.P 1.4 | 3109,28197,930 opet okacen za ista tri naloga i dobijam ban (6. jun 2023)

Izmedju ta dva bana igrao sam bez ikakvih poteskoca, problema i zalbi.

Voleo bih da razmotrite ovu situaciju i da pruzite igracu koji je tu od prvog dana drugu sansu. Znam da je nalog twink ali stvarno mislim da je to greska jer je to prvi registrovan nalog na drugom social klubu koji mi je bio main iz razloga sto su mi 930 i 3109 sa prvog sociala bili oba perma banovani.

Hvala na izdvojenom vremenu i nadam se pozitivnom odgovoru, srdacan pozdrav.

Swain Darkiin

Player
Player
Zalbu gde sam dobio drugi put ban za ista tri naloga resio je bivsi admin Luka Lucciano, a ban je dala Kristina.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom