Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
12664
Players nickname
Luxi Banka
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Apr 29, 2025
Time
16:35
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/744893/page-2#post-2638053https://imgur.com/a/if8wckT

Samko

Player
Player
Selam Mujo,
Ja sam samko i moj brat od tetke mi je banovan sa konstantno krsenje pravila Ime od igraca je (Luxi Banka) (Id:12664) i to mi je prvi lic reko da dodjem ovde na vad nabolji pojecat sta sam do sada igrao u mome zivotu ja evo skoro godinu dana ne igram sa mojim bratom od tetke ali sam probao sve da dam da bih dobijo unban na main ali je puno puta krsijo pravila ja sam mu uvek govovrio da ne radi to to nije dobro ali sada je zalosno da ga vise nema ali ja ipak hocu malo da se podrudim da dobije unban jos ste sada uveli da moze da se dobije unban sa konstantno krsenje pravila postavijo sam ja sam unban sa nega posto mu je banovan forum ako bi moguce da dobije unban ja sam sa nijm prico da nece vise da krsi pravila ko ranije njemu je samo da ima jopet onaj osecaj ko ranije sa to ja sam usecam u srce da bih on voleo opet da igra igricu .

Ja sam Luxi i dobio sam ban sa (Konstantno Krsenje Pravila) i opet mi je zelja da igram na vasemu projectu sve sta sam radi znam da nisam trebo da radim imao sam dosta drugare na (Grand RP RS) i dosta ljudi su me znali uveze vasem projectu znam i sam da sam dosta Krsijo Pravila ali to je vec dugo vremena proslo ako bi dobio unban nebi nikad vise Krsijo Pravila mogu sa vama i jedan deal da uradim ako po Krsijm jedno Pravilo da mozete slobodno da me BL meni je samo stvar da se vratim na vasem Projectu. Sve sam imao vec u Igricu meni nista ne treba samo da mi date Unban.

HVALA OD SRCA

LUXI BANKA❤️

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
odbijeno svaka naredna zalba na istu temu smatrat ce se kao spam zalba

Status
Not open for further replies.
Top Bottom