Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Teo Crni

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Teo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu:7h
5. Vaš Discord:teo0974
6. Vaše ingame ime: Teo Crni
7. Vaš ID: 66035

2. Zašto želim da budem lider ove organizacije (3 razloga uz objašnjenje):

1. Iskreno verujem u LSPD i njegovu snagu
Još od prvog ulaska u LSPD, video sam da ova organizacija ima ogroman potencijal koji nikada nije u potpunosti iskorišćen. Njena pozicija u srcu Los Santosa pruža mogućnost da bude ključna tačka bezbednosti i kontrole nad celim gradom. Dok druge organizacije imaju svoje specifične prednosti – SAHP na autoputevima, FIB na nivou cele države – LSPD ima snagu da bude stub reda u urbanom jezgru, ali samo ako se njime upravlja pametno i sa jasnom vizijom.

2. Spreman sam da donesem promene odmah
Ne verujem u prazna obećanja. Ako dobijem priliku da vodim LSPD, promene će se videti od prvog dana. Imam plan, imam tim iskusnih i pouzdanih ljudi i jasnu strukturu koju želim da uvedem. Moj fokus biće na profesionalnosti, međusobnom poštovanju i svakodnevnoj odgovornosti. Želim da LSPD ponovo bude organizacija u koju ljudi imaju poverenje – kako članovi servera, tako i kolege iz drugih frakcija.

3. LSPD mora biti okosnica kvalitetnog RolePlay-a
LSPD ne bi trebalo da bude samo policijska organizacija – već primer kako se gradi ozbiljan RP. Moj cilj je da svaki član zna svoju ulogu, zna pravila i ponaša se dostojanstveno u svakoj situaciji. Red, hijerarhija, kultura i osećaj pripadnosti – to su temelji koje želim da postavim. Verujem da uz ispravno vođstvo, LSPD može imati najveći pozitivan uticaj na ceo server.
3. Moj predlog za unapređenje RolePlay-a u LSPD-u:

Za dobar RP najvažniji su sistem i struktura. Zbog toga želim da uvedem posebne jedinice koje će učvrstiti organizaciju i jasno podeliti odgovornosti:

1. Specijalna jedinica "Beretke"
Elitni tim obučen za najrizičnije situacije poput talačkih kriza, velikih prepada i planiranih operacija.

Komandant Beretki – bira tim, vodi obuke i održava standard ponašanja.

Inspektor za terenske operacije – vodi tim na terenu, donosi ključne odluke tokom akcija.

Oficir za logistiku i snimanja – zadužen za dokumentovanje operacija i pravilno čuvanje dokaza.

2. Protivkriminalna sekcija
Usmerena na borbu protiv ozbiljnog kriminala – narko-mreže, ilegalno oružje, organizovane grupe.

Koordinator Sekcije – planira i vodi velike zaplene.

Agent u civilu – prati dešavanja i prikuplja informacije.

Oficir za intervencije – patrolira i reaguje na prijave i ozbiljne incidente.

3. Radarska jedinica
Zadužena za bezbednost u saobraćaju i kontrolu saobraćajnih tačaka.

Kadeti – obavezni minimum 3 sata dnevno na tačkama.

Koordinator – identifikuje rizične raskrsnice i pravi raspored.

Vođa jedinice – nadgleda ceo tim i organizuje zadatke.

4. Unutrašnja kontrola
Zadužena za nadzor nad ponašanjem članova i sprovođenje internih pravila.

Nasumične kontrole, snimanje dužnosti, provera odnosa prema kolegama i građanima.

Svako nepoštovanje osnovnih pravila, kao i nedostatak kamere – automatska suspenzija ili izbacivanje.

Saradnja sa ostalim organizacijama:

SAHP – Zajednički saobraćajni punktovi i kontrole autoputeva.

FIB – Saradnja u protivkriminalnim akcijama i potere.

EMS – Maksimalna zaštita tokom svakog medicinskog zahvata.

GOV – Osiguranje važnih događaja, prenosa novca i pomoć guverneru.

NG – Pratnja i obezbeđenje oružja i vojne opreme.

Organizaciona kultura i obuke:

Svi članovi će imati jasno definisane zadatke, prava i odgovornosti.

Nulta tolerancija na toksičnost, vređanje i međusobne konflikte.

Svaka obuka biće vođena stručno, snimana i trajati najmanje sat vremena.

HC tim nema privilegije – imaju obavezu da vode primerom i ispravljaju greške.

Zamenici lidera biće najaktivniji i najiskusniji – ljudi kojima mogu da verujem bez rezerve.

Hijerarhija rankova (pregledno i jasno):
Detaljno razrađeni rangovi – od kadeta do načelnika – omogućavaju jasan sistem napredovanja, motivaciju i odgovornost svakog člana. Svaki rang nosi konkretne zadatke i obaveze, a unapređenja će zavisiti isključivo od zalaganja i doprinosa organizaciji.

Hvala na čitanju!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom