By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Zasto ovaj Domo i dalje ima neformalnu a pomaze citerima. Administracio reagujKao što se vidi u povu jucer decko mi je pokusao na jeftin trik da mi smjesti bilo kakvu kaznu
pov sam snimio od pocetka razgovora do sada, ja nikad nisam imao bilo kakvu interakciju s njime sto se tice novaca u ING
Tkođer provjerite u logovima da li je lik mozda imao neki doticaj dobivanje novaca u ING zbog toga što je meni ovako napisao na discordu također
sumnjam da je mozda on vec od nekog kupovao novce u ING
druze nije mi jasno zasto sirite te dezinformacije sto na forumu sto in game u cc svaki citer koji je pokusao uci u porodicu Acronix je u roku pola sata biop izbačen iz fama i tako ce biti i u buduceZasto ovaj Domo i dalje ima neformalnu a pomaze citerima. Administracio reaguj
ni citer vam ne pomazedruze nije mi jasno zasto sirite te dezinformacije sto na forumu sto in game u cc svaki citer koji je pokusao uci u porodicu Acronix je u roku pola sata biop izbačen iz fama i tako ce biti i u buduce
Pregorio si zbog granda . Dodji sebi dok jos imas komese mi znamo?