Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected

Vudi Dorocki

Player
Player

Informacije

1. Vaše ime IRL: Vudi Dorocki
  2. Vaše godine: 17
  3. Vremenska zona: GMT+1 (Central European Time)
  4. Prosečno vreme online dnevno: 4 do 6 sati (vikendom i više)
  5. Vaš Discord: vudidorocki
  6. Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
  7. Vaš ID: 19775

Dodatne informacije

1. Lider za: Los Santos Vagos
  2. Zašto baš ja kao lider Los Santos Vagosa?
    • Imam iskustvo i znam kako funkcioniše gang RP
      Već godinama igram na RP serverima, bio sam deo mnogih organizacija, kako legalnih tako i ilegalnih, i dobro znam kako banda treba da izgleda – ne samo kao grupa ljudi koja trči sa oružjem, već kao ekipa sa pravilima, hijerarhijom i RP identitetom. Kao lider, mogu da izgradim tim koji zna da igra ozbiljno, ali i da se zabavi.
    • Želim da Vagos ima svoj stil i priču
      Vagos nije samo žuta boja i mali geto to je prilika da napravimo likove sa pričom, lojalnost, izdaje, bratstvo i suparništvo. Želim da članovi bande imaju razlog zašto su tu, svoj motiv, svoj pravac. Želim da ljudi pamte našu organizaciju ne po broju killova, već po atmosferi i RP-u koji gradimo.
    • Ozbiljan sam, prisutan i imam jasan plan
      Mogu da obezbedim svakodnevnu aktivnost, plan rada, regrutaciju i RP događaje. Biće sastanci, treninzi, zadaci, ali i mesta za opuštanje i povezivanje članova. Ne radim ovo zbog ranka, već da organizacija bude stabilna, aktivna i zanimljiva za sve koji su deo nje – i unutar bande i van nje.
  3. Moj predlog za bolji RolePlay u organizaciji
    • Razvijanje karaktera i unutrašnje hijerarhije
      Svaki član će imati svoju poziciju, dužnost i mogućnost napredovanja. Novi članovi će prolaziti kroz testove lojalnosti, a stariji će ih voditi kroz RP razvoj. Neće biti “samo pucaj” mentalitet, već “razmisli pre nego što pucaš”.
    • Realističan pristup sukobima i saradnji
      Neće se ići odmah u oružane sukobe – hoću da se vodi i psihološki rat, pregovori, špijunaža, saradnja sa korumpiranim policajcima i drugim org. Vagos treba da deluje kao prava ulična banda – ponekad brutalna, ali uvek organizovana.
    • Organizovani RP događaji i stalna aktivnost
      Planiram RP aktivnosti koje uključuju više organizacija – krađe, otmice, obračuni, pregovori. Vagos ne treba da bude pasivna banda, već okosnica RP kriminalnog sveta na serveru.

Tarci Karamelo

Player
Player
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Vagos koji će se održati u ponedeljak 05.05.2025. u 20:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Top Bottom