Informacije
- Vaše ime IRL: Vudi Dorocki
- Vaše godine: 17
- Vremenska zona: GMT+1 (Central European Time)
- Prosečno vreme online dnevno: 4 do 6 sati (vikendom i više)
- Vaš Discord: vudidorocki
- Vaše ingame ime: Vudi Dorocki
- Vaš ID: 19775
Dodatne informacije
- Lider za: Los Santos Vagos
- Zašto baš ja kao lider Los Santos Vagosa?
- Imam iskustvo i znam kako funkcioniše gang RP
Već godinama igram na RP serverima, bio sam deo mnogih organizacija, kako legalnih tako i ilegalnih, i dobro znam kako banda treba da izgleda – ne samo kao grupa ljudi koja trči sa oružjem, već kao ekipa sa pravilima, hijerarhijom i RP identitetom. Kao lider, mogu da izgradim tim koji zna da igra ozbiljno, ali i da se zabavi. - Želim da Vagos ima svoj stil i priču
Vagos nije samo žuta boja i mali geto to je prilika da napravimo likove sa pričom, lojalnost, izdaje, bratstvo i suparništvo. Želim da članovi bande imaju razlog zašto su tu, svoj motiv, svoj pravac. Želim da ljudi pamte našu organizaciju ne po broju killova, već po atmosferi i RP-u koji gradimo. - Ozbiljan sam, prisutan i imam jasan plan
Mogu da obezbedim svakodnevnu aktivnost, plan rada, regrutaciju i RP događaje. Biće sastanci, treninzi, zadaci, ali i mesta za opuštanje i povezivanje članova. Ne radim ovo zbog ranka, već da organizacija bude stabilna, aktivna i zanimljiva za sve koji su deo nje – i unutar bande i van nje.
- Imam iskustvo i znam kako funkcioniše gang RP
- Moj predlog za bolji RolePlay u organizaciji
- Razvijanje karaktera i unutrašnje hijerarhije
Svaki član će imati svoju poziciju, dužnost i mogućnost napredovanja. Novi članovi će prolaziti kroz testove lojalnosti, a stariji će ih voditi kroz RP razvoj. Neće biti “samo pucaj” mentalitet, već “razmisli pre nego što pucaš”. - Realističan pristup sukobima i saradnji
Neće se ići odmah u oružane sukobe – hoću da se vodi i psihološki rat, pregovori, špijunaža, saradnja sa korumpiranim policajcima i drugim org. Vagos treba da deluje kao prava ulična banda – ponekad brutalna, ali uvek organizovana. - Organizovani RP događaji i stalna aktivnost
Planiram RP aktivnosti koje uključuju više organizacija – krađe, otmice, obračuni, pregovori. Vagos ne treba da bude pasivna banda, već okosnica RP kriminalnog sveta na serveru.
- Razvijanje karaktera i unutrašnje hijerarhije