Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
6825 / 15293
Players nickname
Johny Pikeks
Administrators nickname
Ivkezz Obama
Date
Oct 4, 2022
Time
23:22
Proofs
https://imgur.com/a/plir2jD

pikeksic

Player
Player
Dobro vece cela administracijo,

10.04.2022. sam dobio ban za konstantno krsenje pravila, ovu zalbu pisem nazalost 4. put jer su mi predhodne bile odbijene. Pre svega, zelim da se izvinim za svako moje prekrseno pravilo postavljeno od Projecta kako bi ih svi postovali i bili jednaki. Zelim da naglasim da pravila koja sam krsio nisu ostetili Projecat ni samu ekonomiju Projecta.

Moja prekrsena pravila su uglavnom bila prema ostalim igracima, kako bih ja bio bolji od njih i imao neku prednost. Vredjao sam ostale igrace i ponizavao ih, sto sada, nakon 3 godine, shvatam da sam samo jedan od ostalih koji vole da igraju ovde na Projectu. Kajem se jer sam ih vredjao i imao prednost nad njiha, uglavom sam radio rdm U mojih 3-4 godina igranja ovog Projecta, naucio sam dosta lekcija koja sada ne bih krsio. Vecina igraca je dobilo drugu sansu, oni koji su puno krsili, a i oni koju su samo 1 pravilo krsili vise puta.

Jos jednom se zaista izvinjavam za svako moje prekrseno pravilo, i svakog onog kojeg sam uvredio kako bih JA bio neki smeker. U svojih 4 godine igranja, sam stekao dosta prijatelja, i izgradio nova prijateljstva. Nadam se da cete mi pruziti jos jednu sansu da zaigram na ovom projectu.

Takodje, mesec dana pre mog bana za konstantno krsenje pravila mozete videti da sam se koliko toliko smirio, i nisam krsio toliko pravila kao pre.

S velikim postovanjem,

Johny Pikeks

(SADA PISEM SA STAROG NALOGA)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom