Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider za Bloods Street Gang I Mura Kash

Rejected
Status
Not open for further replies.

Mura Kash

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Dino
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: od 2h do 7h
5. Vaš Discord: dinooo2112
6. Vaše ingame ime: Mura Kash
7. Vaš ID: 6853

Dodatne informacije

1. Lider za: Bloods Street Gang

2. Zašto želim biti lider ove organizacije? (Tri razloga s objašnjenjem)

Kroz dosadašnje iskustvo kao zamjenik u kriminalnoj organizaciji, stekao sam znanje i vještine potrebne za vođenje tima. Želim okupiti ekipu koja će biti stalno prisutna na terenu — u pljačkama, aktivnostima po getu i raznim drugim akcijama. Također, postavio sam sebi cilj da kao lider izdržim dva puna mandata i kroz to dodatno ojačam organizaciju. Već sada imam spremnu ekipu koja je motivirana za rad na talačkim situacijama, GS-ovima i aktivnostima 24/7. Planiram kroz suradnju s drugim kriminalnim grupama podići nivo cijele scene. Smatram da sam spreman preuzeti odgovornost i uvjeren sam da imam iskustva za uspješno vođenje organizacije.

3. Moj prijedlog za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Planiram maksimalno aktivirati ekipu u getu, gdje bi kroz različite zadatke mogli napredovati kroz rankove i osvajati nagrade koje će koristiti cijeloj organizaciji. Poseban fokus stavit ću na unapređenje talačkih situacija, s naglaskom na realističan i kvalitetan RP, kako bi sve bilo zanimljivije i uvjerljivije. Ako postanem lider, detaljnije ću razraditi ovu ideju. Planiram također osnovati grafiti tim koji će biti zadužen za teritorijalne grafite i prikupljanje dodatnih prihoda, koje ćemo ulagati u oružje i bonuse za članove. Osim toga, cilj mi je stvoriti savez s drugim kriminalnim organizacijama kako bismo zajedno dominirali getom, umjesto da trošimo resurse na međusobne sukobe. Organizacija će imati iskusne članove na ključnim pozicijama, a svaki novi član bit će temeljito ispitan prije priključenja.

RANKOVI
1. Suspend
2. Newbie
3. Little Gangster
4. Ghetto Boy
5. Ghetto Master
6. Grafitti Team
7. Grafitti Team Leader
8. Gengster
9. Turfer
10. O.G
11. High Command
12. Co.Leader
13. Leader

Fix Drkson

Player
Player
Čestitamo!

Pozvani ste na interviju za organizaciju Bloods koji će se održati u subotu 03.05.2025 u 19:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom