Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal Konstantno Krsenje Pravila I Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
47107
Players nickname
crxzy lager
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
May 3, 2025
Time
0000
Proofs
youtube.com

xxxzzzyyy

Player
Player
Poštovana Administracijo GrandRP tima, Pišem vam sa dubokim i iskrenim žaljenjem zbog svega što se desilo i situacije u kojoj se sada nalazim. Banjavanje mog naloga 47107 je za mene ogromna lekcija, ali i izvor dubokog razočarenja, jer GrandRP za mene nije samo server ili igrica. Molim vas da uputite još jednu priliku osobi koja je spremna da se pokaje, da se trudi i da se potrudim da više nikada ne napravim iste greške. Nadam se da ćete mi oprostiti i omogućiti povratak na server koji mi zaista mnogo znači. izvinjavam se zbog mog ban eveade sto sam radio obeceavam da se nece ponoviti Unapred vam zahvaljujem na razumevanju i vremenu koje ste odvojili da pročitate ovu molbu. izvinjavam se zbog mog ban eveade sto sam radio obeceavam da se nece ponoviti

i jos da nadodam da se kajem sto sam krsio pravila nisam znao bio sam pocetink i krsio sam,Moja prekrsena pravila su uglavnom bila sto na pocetku igranja kada sam otiso na tajnu nisam znao da treba da se snima i dobio sam ban na 30 dana a drugi ban mi je od 60 dana za pc check a ovo ostalo je sve po 7

Molim vas da uputite još jednu priliku osobi koja je spremna da se pokaje, da se trudi i da se potrudim da više nikada ne napravim iste greške. Nadam se da ćete mi oprostiti i omogućiti povratak na server koji mi zaista mnogo znači. izvinjavam se zbog mog ban eveade sto sam radio obeceavam da se nece ponoviti Unapred vam zahvaljujem na razumevanju i vremenu koje ste odvojili da pročitate ovu molbu. izvinjavam se zbog mog ban eveade sto sam radio obeceavam da se nece ponoviti S dubokim poštovanjem i zahvalnošću

Status
Not open for further replies.
Top Bottom