Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
59646
Players nickname
Ando Tsuji
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
May 4, 2025
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/qQEmqHI

vukasin123

Player
Player
Poštovani administratori Grand RP RS servera,

Ovim putem želim da podnesem žalbu na svoju blacklistu koju sam dobio dana vise od 3 meseca pod RP imenom Ando Tsuji i id-em 59646.

Razlog za blacklist, koliko mi je poznato, bio je: Dobio sam za vredjanje projekta zato sto mi je drug usao na acc i poceo da pise ili prica lose stvari za projekat, ja ne znam tacno sta se desilo ali znam da mi je jako zao sta je on uradio nase prijateljstvo se unistilo zbog tog momenta. On je pronasao sifru zobg mog shere screna. A ja sam trebao dobiti za konstanto krsenja pravila pre blackliste.

skreno se kajem zbog svojih postupaka i potpuno razumem da moje ponašanje nije bilo u skladu sa pravilima servera. Bio sam svestan pravila, ali sam postupio nepromišljeno i spreman sam da snosim odgovornost za to. Grand RP mi mnogo znači, jer sam proveo dosta vremena na serveru, stekao prijatelje i uživao u RP iskustvu koje ste stvorili.

Ovim putem vas molim za drugu šansu i skidanje blackliste, uz obećanje da ću u budućnosti igrati po svim pravilima i truditi se da budem pozitivan član zajednice. Takođe sam spreman da prihvatim money wipe ako je to potrebno.

Unapred zahvalan na razmatranju žalbe.

I zaboravio sam da kazem da je igrac bio kacen za GP 1.1 GP 1.4 GP 1.8. ID 64000

S poštovanjem, Ando Tsuji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom