Informacije
1. Vaše ime IRL: Erik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: ~ 4 do 6 sati
5. Vaš Discord: erik.gold
6. Vaše ingame ime: Erik Gold
7. Vaš ID: 55698
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Na projektu sam vec duze vreme, bio sam u mnogo crime i state organizacija i odlucio sam se da isprobam poziciju lidera na serveru.
Mnogi ljudi koji me poznaju me smatraju kao opustenog lika, nikad nisam gubio nikakvu kontrolu, te verujem da je to jako bitna stvar za polozaj lidera kao i primer ostalim clanovima organizacije.
U dosta org-ova sam bio HC i na osnovu mojeg znanja sam siguran u to da cu ja biti u mogucnosti da vodim organizaciju. Imam takodjer ljude koji ce mi pomoci u vodstvu org-a.
Kada govorimo o memberima, svakom clanu ce biti jednako gledan njegov rad tako i dat bonus za sve.
Svaki novi clan koji ce se zeleti pridruziti organizaciji ce morati proci isptivanje koje ce se sadrzati od 10+ pitanja na kojih ne sme biti 3 ili vise greski.
Grafiti Team i Turf Team ce biti celokupno popunjen za najbolji moguci rad.
Moja organizacija ce vise biti fokusirana na RP, u smislu da zelim da se RP poboljsa - sa stalnim pljackama, talackama, raidovima itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pokusati cu ucestaliti napade na State Objecte jer ih u poslednje vreme nema puno.
Svaki clan bi imao svoj "Team" kao Graffiti Team, Team za napade na State Object itd.
Takodje bi napravio neke eventove unutar org-a za najaktivnje clanove.
Svake nedelje ce HC gledati aktivnost i najaktivniji ce osvojiti odredjenu nagradu bilo to rankup ili bonus.
Rankovi:
1. Suspend
2. Associate
3. Youngster
4. Supplier
5. Dealer
6. Hustler
7. Graffiti Team
8. Graffiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer
12. Co-Leader
13. Kingpin
Zahvaljujem na citanju!
Sretno svima...
1. Vaše ime IRL: Erik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: ~ 4 do 6 sati
5. Vaš Discord: erik.gold
6. Vaše ingame ime: Erik Gold
7. Vaš ID: 55698
Dodatne informacije
1. Lider za Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Na projektu sam vec duze vreme, bio sam u mnogo crime i state organizacija i odlucio sam se da isprobam poziciju lidera na serveru.
Mnogi ljudi koji me poznaju me smatraju kao opustenog lika, nikad nisam gubio nikakvu kontrolu, te verujem da je to jako bitna stvar za polozaj lidera kao i primer ostalim clanovima organizacije.
U dosta org-ova sam bio HC i na osnovu mojeg znanja sam siguran u to da cu ja biti u mogucnosti da vodim organizaciju. Imam takodjer ljude koji ce mi pomoci u vodstvu org-a.
Kada govorimo o memberima, svakom clanu ce biti jednako gledan njegov rad tako i dat bonus za sve.
Svaki novi clan koji ce se zeleti pridruziti organizaciji ce morati proci isptivanje koje ce se sadrzati od 10+ pitanja na kojih ne sme biti 3 ili vise greski.
Grafiti Team i Turf Team ce biti celokupno popunjen za najbolji moguci rad.
Moja organizacija ce vise biti fokusirana na RP, u smislu da zelim da se RP poboljsa - sa stalnim pljackama, talackama, raidovima itd.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Pokusati cu ucestaliti napade na State Objecte jer ih u poslednje vreme nema puno.
Svaki clan bi imao svoj "Team" kao Graffiti Team, Team za napade na State Object itd.
Takodje bi napravio neke eventove unutar org-a za najaktivnje clanove.
Svake nedelje ce HC gledati aktivnost i najaktivniji ce osvojiti odredjenu nagradu bilo to rankup ili bonus.
Rankovi:
1. Suspend
2. Associate
3. Youngster
4. Supplier
5. Dealer
6. Hustler
7. Graffiti Team
8. Graffiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer