Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
54614
Players nickname
laske verstappen
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
May 4, 2025
Time
00:00
Proofs
//

Lazzar_

like a boss
Player
Postovani Mujo/Abrahame

Ovo pisem kao najiskreniju i najdublju molbu ikada. Ne pisem da spamujem, niti da forsiram istu zalbu, vec iz zelje da se iskreno pokajem i pokusam da ispravim ono sto sam pogresio. Znam da ste moj appeal odbili vise puta – i sa razlogom. Napravio sam ozbiljne greske koje nisu u skladu sa vrednostima servera:

Lagao sam o svojim godinama – bio sam nezreo i mislio sam da je to bezazleno, ali danas razumem da to nije bilo u redu ni prema pravilima, ni prema adminima koji su izrekli kaznu.

Igrao sam na drugim projektima – nisam shvatao kolika je to bila greska za mene i samo izdaja servera ovog koji po ceo dan igram. Bio sam lider neformalne a pravila nisam znao.

Bio sam toksican u ponasanju – dopustio sam sebi da reagujem lose prema drugima, psovao, provocirao i sirio lose mosljenje o meni, a to nije ono kakav zelim da budem. I kakav cu se promeniti jer nisam znao da je to zabranjeno i sve.

Krsio sam pravila servera – ne jednom, i ne namerno. I to priznajem bez ikakvih izgovora. Ali ta odredjena pravila nisam znao niti sam ih u to vreme zeleo uciti.

Ne trazim da se sve ovo zaboravi, ali molim da mi pruzite priliku da pokazem da mogu biti bolji. Od kada sam izgubio liudera neformalne i stavljen na blacklistu, proslo je dovoljno vremena da sve sagledam i popravim iz druge sanse. Svestan sam da se poverenje ne vraca recima, vec delima – i upravo to bih zeleo da dokazem, ukoliko mi date makar jednu priliku.

Obecavam da

Necu igrati na drugim projektima dok sam deo GrandRPa jer imam zelju konstantno igrati idalje kao i pre.

Necu biti toksican ni u jednom smislu i nisam toksican uopste nego pre je tako bilo jer sam bio kid.

Necu krsiti pravila potrudicu se da ih postujem i druge podsetim na ista.

Spreman sam da prihvatim uslov sta god je potrebno da povratim vase poverenje.

Na kraju, zelim samo da kazem da mi je zaista iskreno zao. Ne zbog kazne, vec zbog toga sto sam izneverio priliku da budem deo jednog velikog i ozbiljnog projekta kao sto je GrandRP.

Hvala vam na svakom minutu paznje koji ste posvetili ovom apelu. Ako postoji i najmanja sansa da mi date drugu priliku, obecavam da je necu prokockati.

Sa dubokim postovanjem i izvinjenjem,

Laske Verstappen.

Lazzar_

like a boss
Player
Da dodam,
Dosta njima ste pruzili sansu da se to skine i kao lider neformalne sam bio dobio Ban i pravio gluposti jer sam bio nezreo i glup u to vreme i sad zelim da to ispravim ako mi date drugu sansu.
Ne krivim nikog osim sebe. Ne krivim administraciju, ni druge igrace. Ovo sto mi se desilo je posledica moje nezrelosti, i to prihvatam u potpunosti.
Od kada sam dobio blacklist proslo je dosta vremena, i to vreme sam iskoristio da razmislim o svemu. Danas sam drugacija osoba u odnosu na tada. I mislim da se nece ponoviti. Tj. znam da se nece ponoviti.
U medjuvremenu sam pomagao drugim ( pocetnim nije ni bitno kakvim ) igracima koliko sam mogao objasnjavao pravila koja sam ja naucio, dovodio drugove i dosta stvari. Zelim da budem pozitivan deo servera, i spreman sam da to dokazem delima.
Ja samo zelim da se ovo skine da bih opet bio lider ali ne neformalne nego organizacije jer imam znanje za to i zelju + iskusto.
Spreman sam da samo da pokazem da se mogu promenit, i zaista kakv jesam samo da vam se pokazem.
Ne trazim nista puno samo da mi se skine blacklista za lidera koja je data iz dobrih razloga a bilo bi lepo od vas da se i skine....
GrandRP je za mene vise od igrice jer sam tu sam upoznao ljude proveo sate u igranju i uzivao u tim satima. Zbog toga me ova blacklista zeznula i zelim da se skine.
Otkako sam blacklistan svaki put kad vidim Lidera nekog il sl zaboli me jer znam da sam izgubio to svojom krivicom. I najgore je sto sam izgubio mesto gde sam mogo biti ono sto oduvek zelim.
Ako postoji bilo kakav nacin da skinete bl samo da skinete jer nemate pojma koja mi je zelja biti lider.
Ne trazim unblacklist samo da ga nebi imo. Trazim je jer zelim da budem Lider i konacno normalan i pametan, bolji clan servea koji zna svoje mesto i ceni svaku priliku.
Nekada sam bio igrac koji misli da zna sve i da su pravila lagana, ali nisu i prekrsio sam to. Danas sam neko ko zeli da slusa, uci i pokaze znanje i mogucnost.
Znam da kada vidite moje ime, vidite samo greske iz proslosti. Ali istina je vi me danas ne poznajete. Jer nisam vise taj coek. I sve sto trazim jeste prilika da vam to dokazem.
Ne trazim da mi zaboravite greske iz proslosti niti da mi sve oprostite odmah. Trazim samo priliku da ih iskupim, korak po korak kroz svoje ponasanje, trud i vreme.
Bas zbog gresaka koje sam napravio, danas vise nego ikad razumem pravila i znam ih u malom prstu I verujem da to moze doprineti i drugima kao i samom serveru.

Molim za jos jednu sansu jer mi treba,

Sa dubokim postovanjem i izvinjenjem,

Laske Verstappen.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom