Dobro vece postovani Mujo ili Abrahme ili Aldine ja pre svega ne mogu da verujem sta je doticni admin Micka Mic odbila. U zalbi koju sam okacio se vidi da doticni igrac ID-a 72653 busi mene i clanove familije u kojoj sam i ubija sam dok bunker NIJE busan i cak sam dostavio dokaze da bunker NIJE busan sto znaci da doticni igrac ID-a 72653 koristi pomagala tj citove + u povu koji je doticni igrac dostavio kao dokaz na moju zalbu koja je pov req dostavio je video u kom ima +magic bulet (ubija i damgauje igrace kroz zidove i objekte koji nisu busni) + ima silent aim gde igrac puca u jednu tacku a igraci oko njegovog nisana primaju damage a nišan uopste nije na tim igracima sto se lepo moze videti u povu koji je dostavio doticni igrac a ako ne mozete da zakljucite da ima to pomagalo uspodite video i pogledajte gde se sve damage prikazuje a gde mu stoji nišan. Molim da se igrac kazni za Cheats jer je ocigledno da koristi pomagala a evo i pova u kom mozemo videti da bunker NIJE busan
Evo pova gde pucam kroz bunker iz blizine i moj drug stoji na istom mestu gde sam i ja stojao na mom povu i ja stojim na istom mestu gde je doticni igrac stojao ali samo iz blizine:
A evo i pova gde moj drug puca mene kroz bunker a na stojim na ISTOM mestu kao i na povu na zalbi na kojoj sam okacio i gde moj drug stoji na ISTOM mestu gde je stoja doticni igrac kad je dostavio svoj pov kao dokaz
Molio bi da se igrac kazni za Cheats kao i familija u kojoj je
Evo pova gde pucam kroz bunker iz blizine i moj drug stoji na istom mestu gde sam i ja stojao na mom povu i ja stojim na istom mestu gde je doticni igrac stojao ali samo iz blizine:
A evo i pova gde moj drug puca mene kroz bunker a na stojim na ISTOM mestu kao i na povu na zalbi na kojoj sam okacio i gde moj drug stoji na ISTOM mestu gde je stoja doticni igrac kad je dostavio svoj pov kao dokaz
Molio bi da se igrac kazni za Cheats kao i familija u kojoj je