Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
73819
Players nickname
Petko Armanii
Administrators nickname
Ivica tosicc
Date
May 6, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/u1LKqx2_Las?feature=shared

Tinolino

Player
Player
sve u pov nije bajt niit bilo sta covek koji me je jurio zna ko sam i nije hteo ni da me hapsi jer sam bivsi clan + sam stao da kazem da sam video spajkove te sam krenuo nazad da se vracam imam pov od pocetka do kraja kako sam krenuo do sahpa da pitam kad ce regrutacija a onda me je admin staviio za CB sto uopste nije CB nit Bejt sta god molim da se admin kazni jer ja starno nisam bejtao jesam rekao tu recenicu ali opet se ne podrazumeva to jer nisam dolazio nonstop tu pa da bude bejting da jesam ulazio bi u sahp unutra i zvao sahpovce ceo pov je tu Hvala.

Tinolino

Player
Player
i molim da se kazna skine mislim da nike uredu ovo zasto da lezim 3 sat.

ponavljam vidi se na povu kako dolazim i driftujrm niko nike svao admina ne znam zasto on speca ali bejt nije

bejt je da ako te jure a ti se nonstop vracas i provociras a kao sto se vidi na snimku nisam samo sam jednom dosao i nastavio svoj put ka desnom autopitu

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Admin licno nije bio vidio sve ovo ,a sada sa POV-om koji si dostavio siguran sam 1/1 da je ispravna odluka , kazna ostaje

Status
Not open for further replies.
Top Bottom