Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za Marabunta Grande | Erik Gold

Rejected
Status
Not open for further replies.

Erik Gold

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Erik
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +2
4. Prosjek online po danu: 4 do 6+ sati
5. Vaš Discord: erik.gold
6. Vaše ingame ime: Erik Gold
7. Vaš ID: 55698

Dodatne informacije

1. Lider za Marabunta Grande

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Na projektu sam proveo mnogo vremena, bio sam u mnogo crime organizacija i odlucio sam se da isprobam poziciju lidera.

Mnogi ljudi koji me poznaju me smatraju kao chill lika i nikada nisam izgubio kontrolu nad sobom te verujem da je to vrlo bitna stvar za polozaj lidera kao i primer ostalim clanovima org-a.

U dosta org-ova sam bio HC i na osnovu mojeg znanja sam siguran da cu ja biti u mogucnosti da vodim organizaciju.

Kada govorimo o clanovima, svakom clanu ce biti jednako gledan njegov rad tako i ispostovan bonusom ili sa rank up/down.

Svaki novi clan koji se zeli pridruziti org-u ce morati proci ispitivanje u kojemu cemo pitati osnovna pitanja o gangu i eventima.

Grafiti Team i Turf Team ce biti popunjen za najbolji moguci rad.

Na pozici lidera cu da org vise usmerim na RP s time da radimo stalne pljacke, talacke, raidove, tajne itd.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Pokusati cu da napravim napade na State Objecte puno cesce jer ih u poslednje vreme skoro pa ni nema.

Svaki clan bi imao svoj prodrucje na kojemu ce da "radi" kao Graffiti Team, Napadi na State Object itd.

Takodje bi napravio neke eventove unutar org-a za svoje clanove i dao bih neku novcanu nagradu ili rank up. Ti eventi bi po mogucnosti privukli i nove clanove u org.

Svake nedelje HC ce gledati aktivnost ljudi te ce biti nagradjeni (pare ili rank up)/sankcionirani (rank down/kick).

Rankovi:

1. Suspend
2. Lil Mara
3. Old Mara
4. Mara Dealer
5. Mara Hustler
6. Grande Shooter
7. Graffiti Team
8. Graffiti Team Leader
9. Turfer
10. O.G.
11. Enforcer
12. Grande Prince
13. Kingpin

Zahvaljujem na citanju!
Sretno svima...

Tarci Karamelo

Senior Administrator
Senior Administrator
PRIHVAĆENO
Čestitamo, pozvani ste na intervju za lidera koji ce se odrzati u petak (09.05.) u 20h. Budite u kanalu čekaonica!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom