Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
45923
Players nickname
rexon foxer
Suspect ID
45178
Date of violation
May 6, 2025
Time of violation
2:24
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=k3tOqlqSL70

filipe32

Player
Player
zdravo administrazijo 45178 id koristi aim lock i jos puno stvari mali nista ne masi i tvrdim da koristi cheat njegovi drugari su snimili kakko kupuje za 15 e cheat voleo bih da ga pc chekujete i siguran sam 100% da pada pc check ako nisam upravu mozete me black listat, u povu mom cete videt iod danas sa inf kako me ne masi i njegov edit za youtube koji je napravljen pre m,esec dana molim vas da pogledate jasno hvala na razumevanju>

Tajksi Fushiguro

Vegito
Server Administrator
Pregledano

>>Zahtevam POV od ID-a 45178 sa eventa "Preuzimanje Hotela" gde je ubio ID 45923 datuma 06.05.2025 u 2:23<<
Imate rok 10h da dostavite POV.

Napomena: Klipovi od od 0:19 do 0:34 nisu validni.

Micaaaaaa

propali drogas
Player
bravo blee hita pored mene i hita me bravo ble haahaaaaaaa
a ne brate ovo sto si poslao u proofs nema smisla, zadnji kill mu ne locka kroz zid nego je isao ubit svojeg covjeka, nego je vidio blipove na minimapi pa je vratio nisan dole

Ognjen Zivkovic

Participant
Leader of unofficial org
a ne brate ovo sto si poslao u proofs nema smisla, zadnji kill mu ne locka kroz zid nego je isao ubit svojeg covjeka, nego je vidio blipove na minimapi pa je vratio nisan dole
covek koji razume stvari

Status
Not open for further replies.
Top Bottom