Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57433
Players nickname
Bell
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Mar 6, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/bEdDZ48

Boss Bell

Player
Player
Ovim putem pisem unban appeal za ID 57433 a da nalog 50503 i 57318 ostanu unappealable
Meni je zaista zao za moje postupke i zaista zelim da se vratim cist na ovaj projekat. Prihvatam svaku sankciju kao sto je Lider/Admin BL money i car wipe.A ovo dole sam prvobitno napisao da Vam objasnim celu situaciju i zasto sam ja to radio. Hvala!

Postovani admini ovim putem pisem jer je proslo 2 meseca i zaista bih zeleo da se vratim opet na projekat kako treba, u medju vremenu sam na drugom nalogu dobio Blacklist-u od strane Lebrona ali mi nije recen razlog niti jednom prilikom, takodjem sam mu pisao u dm i sve ali idalje nije mi recen razlog. Zaista mislim da zasluzujem drugu sansu jer je ovo najbolji projekat na kojem sam ikad igrao. Vidite, sve je pocelo januara prosle godine kada sam nakon dugog vremena moljena i trazenja od roditelja za kompjuter dobio laptop. Prvo sam krenuo igrati fortnite i tu sam zaista uzivao i upoznao puno srpskih igraca medju kojima je bio i Viktor Iljin takodje igrac na GrandRP projektu. On me je pitao da predjem na Grand, ja u tom trenutku nisam znao sta je uopste grand i pristao sam. Napravio sam nalog pod ID 57318 kao main i ubrzo sam dobio ban na njemu za G.P 6.22 u roku od 2 nedelje igranja jer nisam znao pravila(ukrao sam oko 100 panela i 30 grgeca). Zatim mi je bilo jako krivo i nisam znao sta da radim, otisao sam na EN server i igrao tamo,upoznao mnostva ljudi. Zatim sam se opet vratio na srpski server jer je to nekako drugacije, moj drug Viktor mi je opet pomogao da napravim Twink nalog odns ID 57433 i na njemu sam bio u tadasnjoj Brigadi 681, takodje sam upoznao mnogo novih prijatelja, medju kojima je bio i Pufta Boss i tu je pocelo moje pravo iskustvo na grandovom projektu. Od tog dana 24.03.2024. sam poceo da igram svaki dan skoro po ceo dan, makar sam imao i probni i zavrsni ispit. Nas cilj je bio da postanemo poznati na serveru ne znajuci sta ce biti sl. godine. Obojica smo igrali konstantno i imali smo malo krsenja pravila, dosli smo na tu ideju da postavljamo panele gde smo prekrsili G.P 1.8 sto nismo znali u tom trenutku, on je tu dobio ban na oba naloga, nakon 2 meseca se vratio na main nalog i nastavili smo da oigramo samo sto nam je vise bilo dosta da dobijamo ban-ove i demorgan, te smo seli i naucili SVAKO pravilo moguce ing. Tu smo isli po state organizacijama i nismo imali pojma da se pucamo, bio nam je san da postanemo poznati kao sto su tada bili denza vasington i Coby Simba ili kao sto su sad Drasko Black/Nikola Hikaru/Ajs Alcapone i sl. Nakon dugog razmisljanja smo presli u crime org i poceli smo se pucati po getu i pokusavali da postanemo bolji. Meni je krenulo pucanje sa AR a njemu nije nista... presao sam u familiju Nevolja i tu sam bio duze vreme i opet upoznao dosta igraca, jednog dana sam se vozikao po gradu i pomislio da odem na branu jer je tamo mozda neki policajac koji je korumpiran i da zovem preko telefona pojacanje i kad sam tamo stigao sam ugledao crnu G-Class u i kad sam prisao da vidim cija je vidim ime Djomla Armani, tu mi je palo na pamet ime djomla jer imam druga iz irl kojeg svi zovemo djomla i setio sam se njega, pretrazio sam celu branu ali nista kad sam se vratio do svojih kola ugledao sam ID 6653 odns njega i kad smo se culi odmah sam shvatio da je to on. Zblizili smo se dosta i igrali smo sve do jula takodje smo se oprobali da napravimo familiju koja se zvala Armani. Upoznali smo opet dosta ljudi i ja sam se malo poboljsao u pucanju, nakon par dana familije on dobija BAN za BA i tih 14 dana mi je bilo jako krivo sto je dobio ban ali sam placao kucu i sve, kad se on vratio prodali smo familiju sa kucom. Tu dolazi nova ERA prijateljstva, djomla prestaje da igra grand do daljnjeg i ja upoznajem Radnje Riveru i Pavi Alcaponeta u familiji Magnum. Mi smo se tu svi zdruzili i bili smo ne razdvojivi, sve dok se Radnje i Lider familije nisu posvadjali oko para. Pare su u igrici tako i u zivotu najveci otrov i mogu te u sekundi resiti sve ali takodje i unistiti u trenutku kad je najbolje. Lider mu je bio duzan 8 mil i posvadjali smo se svi zbog toga, bila je to duga noc za sve nas prepirali smo se do 2 ujutro. Tada se familija raspala i radnje,pavi i ja smo presli da trazimo druge igrice. Probali smo minecraft,fortnite,csgo,pubg,son of the forest i mnogo toga ali nista nije bolje od dobrog starog Role-Play-anja i tad sam na tiktoku video server po imenu Cuba RolePlay na fiveM i tamo sam otisao bio par nedelja aktivan i postao sam clan administracije gde sam se upoznao sa dosta ljudi gde je jedan od njih takodje igrao grand rp i imao je nalog ID 50503 i rekao mi je da ima puno para oko 30mil gde sam ja odmah pao u razmisljanje vredili rizikovati sve kako bih uzeo taj nalog i na kraju sam dosao do lose odluke i menjao sam fortnite nalog za taj acc i kad sam usao nije bilo nicega shvatio sam da me je nasamario i prevario. U tom trenutku bio sam slomljen jer vise nisam imao sa kim da igram jer su radnje,pavi i djomla prestali igrati i morao sam sam da idem od pocetka. Na tom nalogu je bilo 200.000$ i auto on 27mil. Prodao sam ga drzavi i izasao iz igrice. Vratio sam se na #EN1 i skupio sam bas puno para imao sam kucu prijatelje familiju i najjacu stvar to je EMS, u EMS sam bio 27 jer i tu sam se upoznao mnogo bolje sa pravilima ove igrice, bio sam aktivan ceo dan svaki dan i nakon jedno mesec dana sam odustao i od toga(ostala mi je medicinska maska u inv) kad je bio poslednji dan mandata dosao je Freja Jinn u EMS vc gde sam nas dvojicu move u vc dole i pricali smo sami, ja sam mu rekao da ne mogu uci ing jer imam neke probleme jer stvarno nisam mogao uci i on mi je rekao da mu napisem u dm u vezi te situacije sto i jesam uradio. Proslo je 2 nedelje i opet sam se vratio na #RS1 tu sam video starog druga Puftu i opet smo igrali u Families, ja sam tad bio mnogo bolji pucac nego pre. Video sam svoj potencijal i iskoristio sam ga, otisao sam u familiju blueblood gde sam igrao informale i slicno imao sam par kilova ali idalje to nije bilo dovoljno da ispunim svoj san ka poznatom igracu na ovom serveru. Ubacio sam legalan redux i igrica mi je sa 15fps skocila na 25fps mislio sam da moze jos da se poboljsa ali u to vreme nisam znao nacin. Igrao sam sve do decembra i tad su me zvali prijatelji sa EN servera da malo igramo jer me bas dugo nije bilo. Kada sam usao na #EN1 sokirao sam se video sam Ban odns G.R 6.3 Freja Jinn u to vreme je Freja bio vec senior a onda je bio samo curator od EMS, nije mi bilo jasno zasto pa sam se setio da mi je maska ostala u inv, okacio sam zalbu na forum na sta mi je Freja samo odgovorio Rejected i tu sam se slomio, napravio sam novi nalog i poceo opet igrati na njemu.... dosla je polovina decembra i kraj skole. Ja sam opet dosao na srpski server i igrao na 50503 bio sam u najboljem pucackom stanju ikada i bio sam na vrhu liste(moj san polako dolazi istini) nazvao sam se Bell Bolo po drugu sa engleskog servera jer smo bili u to vreme jako dobri. On je odustao od granda sve do skoro, pricali smo i on me je naucio kako se mnogo bolje pucati i pokazao mi je da se moze settings.xml promenuti u documents sto je u to vreme na EN serverima bilo legalno, to sam uradio i sve je bilo super igra mi je dosla do 30fps. Igrao sam Informal kao i svaki drugi i ugledao sam outfit koji nisam video jos od juna a to je bio Djomlin outfit i tu smo se opet zdruzili i poceli igrati svaki dan ceo dan. Igrali smo ceo zimski rasput dok sam bio kuci i bas nam je bilo zabavno. Dosao je i taj dan 6 januar, ja sam napravio admin aplikaciju na 50503 i tu sam dobio mnogo slave jer sam pozvat na intervju i prosao sam. Prodao sam sve stvari, kola i slicno kupio sam jedan outfit i otisao sam u admine. Bila je jedna mala greska jer sam ja 2 sata pre setanja admina dobio ing kaznu ali je aldin rekao nema sta sad tu da se radio ne mozemo sad da skinemo admina i bio sam jako srecan. U 23 sam dobio admina ja sam vec do 4 ujutro zavrsio normu tiketa za admine i sutradan sam se probudio u 10 da opet dodjem na "smenu" bio sam aktivan sve do 7 dok me nije pozvao drug sa fiveM da mu dam neke stvari i u tom trenutku sam razmisljao da li to da uradim ili ne i na kraju ja nisam to hteo uraditi. Majka me je pozvala da odem do radnje i moj drug je pisao mom bratu da udje samo da mu da moje stvari sa fiveM kad sam se vratio kuci ukljucio sam kompjuter i usao ing. Pogledao sam discord i bio sam kickan sa discord-a za admine, pitao sam ostale admine ing da li im se desila ista stvar i oni su mi rekli da sam izbacen, ja sam ih upitao zasto i oni su mi rekli jer sam igrao na drugim projektima. Nisam znao sta se desava, pogledao sam dm sa mojim drugim i ispostavilo se da je moj brat igrao na fiveM da bi dao mom drugu te stvari. Pisao sam aldinu u dm i on mi je odgovorio da napisem forum zalbu za abrahama i nixu(tadasnjeg muju), ali ja nisam hteo da budem takav vec sam snosio posledice, rekao mi je da mogu da se prijavim za 30 dana da nemam BL za admine. Sutradan sam opet bio obican rp igrac i nisam znao sta da radim. Sva sreca pa je tu bio djomla sa kojim sa provodio dane. Otisli smo u LSPD i upoznao sam Bokija koji je dobio korumpiranu kod vozdanca i sam njim sam postao takodje jako dobar, igrali smo on djomla i ja svaki dan zajedno. Jedne predveceri smo boki i ja otisli na Informal na kom me je ubio lik kojeg sam POV req i sutradan sam dobio PC-Check dok sam se samo vozio gradom sa djomlom. Pao sam PC-Check jer sam imao ilegalan dc server a to je bio Bolomodz jer me je tu dodao drug sa EN servera i imao sam menjane settingse preko documents sto je ilegalno. Tad sam opet poceo igrati na 57433 nalogu i skupio sam nesto para, bilo je to oko 10 mil i imao sam neki zenski outfit. Prvobitno sam svaki dan pisao unban appeal za 50503 i svaki put je bilo rejected, to mi je bilo jako krivo sve dok nisam napisao za lebrona da me unbana gde sam dobio unban nakon 35 dana na ban-u (pre toga sam imao oko 14-21 dan na ban-u) 5. marta sam se vratio preko tog naloga oko 16h i igrao sam sve do 2 ujutro. A samo 3 dana pre toga sam bio na 57433 i napravio muski outfit i secam sa da sam taman uradio f1 u kucu kad sam se spawnao sam otvorio youtube da pogledam video od grand media ranka sa EN servera ItzFrolickz kad sam se vratio ing sam vido Conection closed i kliknuo sam slucajno 2 puta f1 i vidoe sam da sam dobio ban za 1.1+1.4 dragan macak zbog forum reporta od laznog forum naloga koji je samo rekao da me provere i naveo random id-jeve. Tu sam se mnogo naljutio i nisam mogao nista uraditi jer twink nalog nije appealable i bio sam jaku tuzan. Vratio sam se na 50503 i sticao sam pare skupio sam bas puno novca i trosio sam na jako glupe stvari kao sto su Lui Vi kontejneri i glupa kola. Igrao sam sve do pocetka aprila normalno. U aprilu sam kupio familiju i sa 120+ mesta smo dosli u top 30 u roku od 2 dana. Sve je bilo super do 14. aprila. Isao sam kao i svaki paran sat na air drop to je bilo 02:20 ujutro a samo pola sata pre toga sam zvao Ady Benza do mene u vezi situacije zbog koje sam bio u jail. Mislim da je ono bio target spec i da me je specao dok sam se pucao na tom air drop-u, 20 sekundi pre nego cu krenuti da se pucam neko u CC pise Bell Bolo napisi mi broj, na sta sam ja napisao moj broj tu i kad je krenula pucnjava sam skinuo njima trojici pancir i jednog ubio, bio sam one shot bukvalno da su me jos jednom ar-om pogodili bio bih mrtav otisao sam iza zgrade da uradim f1 kad sam kliknuo f1 mi je pisalo dole Administrator vas je teleportao do njega ili na njegovu lokaciju nesto tako. Tu je bio Ady Benz i pitao me je da li prihvatam PC-Check na sta sam prvobitno pihvatio ali mi je majka usla u sobu i rekla da ako ne ugasim da ce ona sama ugasiti laptop i da moram da idem. Rekao sam to ady-ju i on me je banovao, familija se raspala kao i sve moje stvari. Sutra ujutro sam bio besan i krenuo da ban-evejdujem napravio sam nalog i igrao sam se sa drugarima kao i inace samo sto nisam imao nista sem BMX gde mi je palo na ideju da idemo sa BMX-evima na vrh mount chilijada sto smo i uradili, skakali smo sa istog i glide-ali gde sam ja dobio ban za anticheat #934 i IP ban. Pisao sam IP unban appeal i selfreportao sam se, na sta je prvobitno muja rekao da nisam banovan za to pravilo, posle toga je lebron pregledao zalbu i dobio sam promenu bana na 50503 na Blacklisted bez ikakvog razloga. Pisao sam Unblacklist appealove ali nista, bio sam povredjen i opet sam ban-evejdao. Pomagao sam drugu djomli da napravi neku masku i to sam radio na svakom nalogu, koristio sam VPN kako bih izbegao IP ban znam da je to jako lose ali sam to uradio. Pre samo koju noc sam na nekom od ban evejd naloga opet dobio ban i bilo mi je vise dosta tog ban evejdanja i zelim da stavim tacku na to, dobio sam Blacklist(Evaid) ban iako nisam uopste pricao ne znam kako je aldin to shvatio ali sve pohvale na njega jer me je na svakom nalogu banovao i zaista se momak trudi. Shvatio sam da samim time sto radim unistavam projekat i drugima RolePlay. Ispunio sam svoj san da me svi znaju 80% ljudi ako bi ste sad pitali da li znate ko je bell bolo znali bi da vam kazu da. Nije mi bio cilj da postanem poznat zbog ban evejdanja vec zbog neceg drugog ali sam 30% slave i uzeo tu sto je zapravo grozno i sad se osecam grozno. Ja sam poceo da krsim pravila jer me je iznervirala mito i korupcija na ovom serveru, naime prvi PC-Check su Tica i Johhny uradili jer im je neko platio 20e da to urade a za Blacklistu takodje verujem da je placeno jer ukupno nemam preko 15 demorgana, a imam oko 70dana na ban-u znaci nije moglo biti za kontstantno krsenje pravila. To je moja prica za grand rp projekat a pouka svoga ovoga je: da pravila postoje sa razlogom, ne da bi nas sputavala, već da bi zaštitila zajednicu koju svi volimo. Kad si mlad i pun želje da uspeš, lako je da izgubiš kompas i pomisliš da cilj opravdava sredstvo. Ali ono što sam naučio kroz sve ove greške, padove, banove i pokušaje, jeste da poštovanje, strpljenje i iskren trud vredi mnogo više nego bilo kakav uspeh postignut varanjem. Nije poenta biti poznat jer si stalno u problemima – već jer si dobar igrač, dobar čovek i neko koga drugi mogu da poštuju. I zato sada želim da zatvorim jedno poglavlje i krenem iz početka, ali ovog puta kako treba, bez zaobilaznica.

Boss Bell

Player
Player
Sto se tice dokaza i social club podataka poslacu Vam(sve zavisi ko pregleda zalbu) sa discorda: bell_boss
A discord ID je: 1163111196816322680

Status
Not open for further replies.
Top Bottom