Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70489
Players nickname
Memo Alberta
Administrators nickname
Niko Salamanca
Date
May 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=3hkDlxmQGys

Memo Alberta

Player
Player
Poštovanje

Moje ime je Memo Alberta, ID 70489, i želim se iskreno i duboko ispričati zbog situacije koja se dogodila tokom famWAR-a 05.05. Kao dugogodišnji i odani član ove zajednice, svjesno sam prihvatio sva pravila i obaveze koje famWAR zahtijeva, te sam uvijek nastojao da budem primjer poštenja i poštovanja prema svima.
Nažalost, tokom ključnog događaja, doživio sam tehnički problem koji je izvan moje kontrole. Koristio sam aplikaciju Bandicam za snimanje, koja je neočekivano prestala s radom nakon samo 30 sekundi. Iako sam bio frustriran i zabrinut zbog tog kvara, odmah sam kontaktirao lidera, dostavio mu snimku koju sam uspio napraviti, te mu objasnio situaciju. Lider je proslijedio moj zahtjev i ispriku kuratoru Niki Salamanci, ali, na moju veliku žalost, odluka je bila da dobijem ban.
Također pristajem na pc check.
Nisam igrac koji krsi pravila servera,Ovo mi je prvi put da sam dobio ban kao sto mozete i sami provjeriti
Također nebih volio da mi propada kuca koju sam mucno kupijo te vas zamolim da mi pruzite sansu
POV imam ali ne cijeli kao sto sam vec napisao

Prihvacam money wipe.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom