Dobar dan sa postovanjem ja imam jednu stavku zbog koje sam dobio ps check. nije mi radila kamerica nisam mogao da imam ni jedan snimak niti dokaz zaposlen sam u drzavnoj organizaciji i nisam mogao nikako srediti da mogu snimati sto je jako potrebno i za samu organizaciju i za rl plej igru nikada nisam mogao objaviti niti prijaviti nekog ko ista krsi pa samim tim sam pozvao administraciju kako bi mi pomogli da mogu namestiti i resiti problem koji imam sto se tice snimanja kada sam usao u cekaonicu kako bih omogucio da pogledaju sta mi je problem posle par minuta su me pitali dali pristajem na ps check ja sam pristao odmah jer nikada nista nisam nedozvoljeno radio niti bilo sta ikad ubacivao niti imam bilo kakav reduks niti ista ali sam posedovao na diskordu neki server koji nisu dozvoljeni to jest jedan ili dva ne znam ni sam ne razumem se u te stvari niti znam odakle mi to niti mogu ikako znati ko mi to i kada slao uglavnom samo sam to posedovao a nikada nisam nista kupovao skidao ili sta ti ja znam ja pristajem opet na pc sheck jer nemam stvari koje su nedozvoljene ove servere koje sam imao to jest dva servera koja sam imao sam uklonio nisam ni znao cemu sluze iskreno nisam neko ko se razume u sve ovo ne znam kolko ne znam dosta stvari ali sam igrao jer mi se sve svidja u grandu stekao sam i prijatelje i razna poznanstva imam i fem svoj imao sam i neformalnu trudio sam se dugo i ulozio jako puno vremena i truda jako mi je zao sto na ovakav nacin se zapravo sve ovo desilo... ali vidite ja sam sam zahtevao da mi se pomogne sto se tice kamerice i pristao na sve pa ja da sam znao da imam te nedozvoljene servere sigurno nebih pokazao to da se vidi napustio bih ta dva servera pre svega toga realno ako sagledamo ali zaista nisam znao sada sam jih napustio svakako ja bih zamolio da mi prihvatite zalbu jos puno toga bih imao da kazem ali ni sam ne znam vise sta bih rekao a da stim bude u moju korist molim vas razmotrite moju zalbu HVALA.