1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: .popke.
6. Vaše ingame ime: Popke Gadzhiyev
7. Vaš ID : 48221
Dodatne informacije
1. Lider za : EMS ( Emegency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Imam viziju za unapređenje zdravstvenog sistema na serveru Kao lider, mogu da uvedem efikasniju organizaciju posla, unapredim obuku medicinskog osoblja i poboljšam interakciju s građanima. Tvoja vizija može učiniti Bolnicu ne samo mestom za lečenje, već i ključnom RP institucijom koja podiže kvalitet igre svih igrača. Odgovornost i sposobnost da vodim Bolnicu .
2.Lider Bolnice mora da bude organizovan, komunikativan i sposoban da motiviše tim lekara i zaposlenih. A ja sam sve to pokazao , odgovornost i sposobnost donošenja brzih odluka u kriznim RP situacijama, to me čini idealnim kandidatom za ovu poziciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: .popke.
6. Vaše ingame ime: Popke Gadzhiyev
7. Vaš ID : 48221
Dodatne informacije
1. Lider za : EMS ( Emegency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Imam viziju za unapređenje zdravstvenog sistema na serveru Kao lider, mogu da uvedem efikasniju organizaciju posla, unapredim obuku medicinskog osoblja i poboljšam interakciju s građanima. Tvoja vizija može učiniti Bolnicu ne samo mestom za lečenje, već i ključnom RP institucijom koja podiže kvalitet igre svih igrača. Odgovornost i sposobnost da vodim Bolnicu .
2.Lider Bolnice mora da bude organizovan, komunikativan i sposoban da motiviše tim lekara i zaposlenih. A ja sam sve to pokazao , odgovornost i sposobnost donošenja brzih odluka u kriznim RP situacijama, to me čini idealnim kandidatom za ovu poziciju.
- Želim da doprinesem zajednici i podignem RP na viši nivo
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
- Realistični Scenariji i Slučajevi
- Autentična Igra Uloga
- Korišćenje Tehnologije