Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Popke

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Marko
2. Vaše godine : 16
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6h
5. Vaš Discord: .popke.
6. Vaše ingame ime: Popke Gadzhiyev
7. Vaš ID : 48221

Dodatne informacije

1. Lider za : EMS ( Emegency Medical Services)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Imam viziju za unapređenje zdravstvenog sistema na serveru Kao lider, mogu da uvedem efikasniju organizaciju posla, unapredim obuku medicinskog osoblja i poboljšam interakciju s građanima. Tvoja vizija može učiniti Bolnicu ne samo mestom za lečenje, već i ključnom RP institucijom koja podiže kvalitet igre svih igrača. Odgovornost i sposobnost da vodim Bolnicu .

2.Lider Bolnice mora da bude organizovan, komunikativan i sposoban da motiviše tim lekara i zaposlenih. A ja sam sve to pokazao , odgovornost i sposobnost donošenja brzih odluka u kriznim RP situacijama, to me čini idealnim kandidatom za ovu poziciju.

1. Želim da doprinesem zajednici i podignem RP na viši nivo
Moj cilj nije samo lična promocija, već i doprinos zajednici servera. Kroz bolju koordinaciju sa drugim frakcijama (LSPD , EMS, GOV), mogu da stvorim dinamičniji i realističniji RP. Time ne samo da pomažem novim igračima da se uklope, već i veteranima da uživaju u kvalitetnijoj igri.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
    1. Realistični Scenariji i Slučajevi
    Varijacija u scenarijima: Uvescu širok spektar bolničkih slučajeva, od standardnih procedura do hitnih situacija. Na primer, simulirati prijem pacijenta sa ozbiljnom povredom, srčani udar, komplikacije tokom operacije ili čak situacije sa pacijentima sa mentalnim i emocionalnim problemima. Simulacija kriznih trenutaka: U bolničkom okruženju, krizni momenti su česti. Scenariji sa hitnim prijemima, katastrofama ili čak iznenadnim epidemijama mogu dodatno izazvati učesnike da pokažu sposobnost reagovanja pod pritiskom.
    1. Autentična Igra Uloga
    Različite uloge: Pobrinuo bi se da igrači imaju jasno definisane uloge (lekari, medicinske sestre, administrativno osoblje, tehničari, pacijenti). Svaka uloga treba da donese svoje specifične izazove. Na primer, lekari mogu biti odgovorni za donošenje odluka, medicinske sestre za pružanje neposredne nege, a administrativno osoblje za dokumentaciju. Empatija i komunikacija: U bolničkom okruženju je od ključne važnosti komunikacija sa pacijentima, ali i unutar tima. Pokusacu da simuliram situacije koje testiraju kako se članovi tima međusobno usklađuju i kako rešavaju nesuglasice.
    1. Korišćenje Tehnologije
    Ako je moguće, integriracu tehnologiju (npr. simulacije, VR/AR, medicinske aplikacije) kako bi scenariji bili što realističniji. Ove tehnologije mogu pomoći u obuci kako bi se simulirali bolnički uređaji, dijagnostika ili čak elektronski zdravstveni kartoni.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom