Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
71402
Players nickname
Erafim Burgazi
Suspect ID
36532
Date of violation
May 11, 2025
Time of violation
18:56
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=HJC5PTbDQII

Erafim Burgazi

Player
Player
Cuvali smo masinu i osoba koja prica na pocetku videa je zvala svog druga koji je u drzavnoj org. Id 36532 je dosao sam i pored nas petoro krenuo da nas puca bez ikakvog straha za zivot, ne bi smeo da intervenise dok traje oc event kao sto je masina a kamoli da krsi vise pravila u procesu. Na kraju sam dobio jail od njega i nije mi dao da pozovem advokata. Molim administraciju da ovo sto pre bude reseno jer ovakvi ljudi ne bi trebali da budu u organizacijama.

Djole Katz

Player
Player
Pre svega masina nije ooc event vas je tu bilo dvoje tvoj drug je drzao pusku ti nisi tek si kasnije izvadio ja sam izbrojao evo i pov Watch pd | Streamable a ti si mene krenuo pucati bez ikakvog rp razloga kada ti opucas na policajca ja imam pravo da uzvratim bez brojanja

Daniell1

No Risk, No Story.
Player
Cuvali smo masinu i osoba koja prica na pocetku videa je zvala svog druga koji je u drzavnoj org. Id 36532 je dosao sam i pored nas petoro krenuo da nas puca bez ikakvog straha za zivot, ne bi smeo da intervenise dok traje oc event kao sto je masina a kamoli da krsi vise pravila u procesu. Na kraju sam dobio jail od njega i nije mi dao da pozovem advokata. Molim administraciju da ovo sto pre bude reseno jer ovakvi ljudi ne bi trebali da budu u organizacijama.
lep self report

Profa Silnii

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam da prihvatim zalbu.
ID 71402 dobice kaznu za G.P 6.15
Zabranjeno je ustreljiti , upucati nekoga bez dovoljnog IC razloga , uslova i brojanja.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom