Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
29531
Players nickname
Kirbi Bomba
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Jan 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/fnWJD4R

Kirbi

Player
Player
Poštovanje, draga administracijo,

Pre oko pola godine dobio sam ban zbog kršenja pravila G.P 1.1.
Tada sam podneo žalbu za unban u kojoj sam priznao svoju grešku i izrazio želju da dobijem drugu šansu da igram na vašem projektu.

Tu žalbu sam postavio na sledećem linku: Rejected - Ban za GP 1.1 | Aldin Verstappen.
Administrator mi je tada zatražio ime mog Rockstar naloga. Bio sam uveren da imam samo jedan nalog, te sam mu poslao te informacije.

Međutim, dobio sam odgovor da su podaci koje sam dostavio netačni.
Nakon toga sam nekoliko dana pregledavao sve svoje mejlove i pokušavao da otkrijem da li možda imam još neki Rockstar nalog.

Pronašao sam staru žalbu koju sam ranije slao administratoru Muji: Reviewed - Ban za anticheat | Napal Fedorov,
u kojoj je navedeno da me je banovao Rockstar i da sam nakon toga kupio novi nalog.

Sada sam uspeo da pronađem drugi Rockstar nalog i želeo bih da ponovo podnesem zahtev za unban.
Iskreno se kajem zbog prekrsenog pravila i iskazujem želju da dobijem još jednu priliku da igram na vašem serveru.

Unapred hvala na razumevanju i izdvojenom vremenu.

Kirbi

Player
Player
Ime drugog Rockstar naloga je CRNAC_SF.
Na tom nalogu sam takođe banovan, ali je na njemu bio napravljen nalog pre nego što sam bilo šta radio, odnosno pre nego što sam kupio novi nalog.

Pre oko 2–3 godine sam se javio administratoru Muji i najavio da ću promeniti Rockstar nalog, što se jasno vidi u žalbi koju sam prethodno naveo.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Pa znate li ime sociala sa kojeg ste prvobitno napravili nalog?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom