Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50120
Players nickname
Nikola Black
Administrators nickname
Nixa Simba
Date
May 15, 2025
Time
16:30
Proofs
https://imgur.com/a/cRGnSUW

Nikola Black

Player
Player
Dragi Abrahame i Mujo, dana 15.05.2025 godine sam dobio Blacklistu sa servera+ kick iz administracije. Dodatne informacije o tome ne bih da iznosim jer su vam veoma poznate. Ja trenutno ne mogu da opisem kako se osjecam, nakon svega provedenog u administraciji a i na serveru. Znam da je ovo mozda i previse rano da pisem ali sta je tu je. Server je takav da se sve sazna u kratkom roku, tako da sam vec saznao ko me poslao i radi cega. Smatram da posle svega sto sam uradio pozitivnog za ove ljude, zasluzujem da mi makar procitate poruku koju cu licno poslati Abrahamu i objanitimu sve. Voleo bih kad ne bi samo odbili moj unban appele,nego makar da procitate moju poruku na diskordu.

Moj dc username je: Savicu1

U slucaju da se moj slucaj na ovoj zalbi odbije ja bih voleo da se zahvalim svim igracima i bivsim kolegama na divnim momentima na serveru. Prosli smo dosta toga zajedno pogotov dok sam bio A4.Toliko uspomena i svega da mi se unisti radi osobe sa kojom nisam ni imao kontakta a prijavila me kao da zna sve o meni a u stvari nema pojma o zivotu. Samo je pokazao da nema obraz i da vec duzi niz godina samo sredjuje bl igracima sirom servera. Vjerovatno da ce ovo biti odbijeno zato sto sam danas dobio bl ali u svakom slucaju necu pokusavati da igram na ilegalan nacin na ovome serveru, jer ne zelim da pravim posla kolegama ;).

Najvise mi je zao sto sam izgubio povjerenje u ocima od kolega koje su mi vjerovali radi ovoga. Da sam ja barem uradio nesto sto je za bl pa i da mi bude sve jedno ali tako je kako je...

Uzivajte mi i volim vas sve 💘

Status
Not open for further replies.
Top Bottom