Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Angell

Player
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Luka
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT +1
Prosjek online po danu: od 4 do 8 sati
Vaš Discord: luka1649
Vaše ingame ime: Luka Obiilic
Vaš ID: 2274

Dodatne informacije

Lider za
FIB (Federal Invesigation Bureau)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-FIB je institucija koja zahteva posvećenost, strategiju i jak moralni kompas. Smatram da posedujem sve ove kvalitete, kao i iskustvo koje me čini idealnim kandidatom za ovu poziciju. Tokom svog rada u FIB-u (ili drugim organizacijama), stekao sam duboko razumevanje procedura, zakona i taktika koje su neophodne za efikasno vođenje tima. Moje iskustvo u rešavanju kompleksnih slučajeva i organizaciji operacija dokazuje da mogu nositi odgovornost lidera.Verujem da dobar lider ne samo da donosi odluke, već inspiriše i podržava svoje kolege. Moja sposobnost komunikacije, strpljenja i motivacije drugih će osigurati da FIB ostane kohezivan i produktivan tim.

-FIB se suočava sa izazovima koji zahtevaju brzu analizu i dugoročno planiranje. Kao lider, fokusiram se na preventivne mere, saradnju sa drugim agencijama i inovativne metode za rešavanje kriminala.Posvećenost pravdi Moj cilj je da FIB ostane simbol integriteta i efikasnosti. Ne tolerišem korupciju ili zloupotrebu položaja, i verujem da samo pošten i predan lider može održati visoke standarde agencije.

-Prošao sam kroz sve od patrola u najopasnijim delovima grada do koordinacije velikih operacija protiv organizovanog kriminala. Znam kako izgleda kada plan počne da se raspada, i znam šta je potrebno da se situacija vrati pod kontrolu. Moje iskustvo nije samo u teoriji radio sam sa ljudima, u stvarnim opasnostima, i naučio sam da donosim odluke pod pritiskom.Ali vođenje nije ni samo o tome da budeš dobar moram znati kada treba biti čvrst. Kada neko prekrši pravila, ugrozi misiju ili izneveri uniformu, moram reagovati bez oklevanja. Jer ako tolerišemo loše ponašanje, gubimo poštovanje a bez poštovanja, gubimo i efikasnost.

Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

• Rankovi bi bili tako napravljeni da ljudi koji imaju volju da rade mogli bi svaki drugi dan da dobijaju unapredjenje bez moljenja za rank.
  • Svaki HC bi dobio zaduzenje za neku jedinicu ili neki drugi deo vodjenja organizacije kako bi svi imali podjednako zabave i rada oko organizacije.
  • Detektivi bi bili zaduzeni za ispitivanje kriminalnih lica koji su uhvaceni posle pljacke.
  • 00 Agenti bi bili iskljucivo ljudi koji bi bili prvo u mossad jedinici i tamo radili dobar poso i kada upadnu u oko vodji 00 agenta dobili bi ponudu da predju u 00 agente.
  • 00 agent bi imao trening do tog nivoa da bude dovoljno sposoban da se uklopi u bilo koju kriminalnu bandu ili familiju bez sumnje da bude razotrkiven.
  • Pored redovnih racija na kriminalne bande i porodice redovno bi radili racije na crno trziste, upade na pijacu i privatne posede kao i ceste nasumicne kontrole na ulicama naseg grada u cilju smanjenja stope kriminala, broja naoruzanja i opojnih supstanca.
  • Trudio bih se dosta da sa ostalim organizacijama barem jednom nedeljno organizujemo zajednicku vezbu pucanja u vojnoj bazi kako bi nasi clanovi organizacije dobijali vece vestine pucanja.
  • Toksicnost clanova organizacije bila bi strogo kaznjena.
Rankovi:
1. Suspended (48h)
2. Suspended (24h)
3. Agent on Instruction
4. Junior Agent I
5. Junior Agent II
6. Junior Agent III
7. Field Agent I
8. Field Agent II
9. Field Agent III
10. Special Agent I
11. Special Agent II
12. Special Agent III
13. Senior Special Agent I
14. Senior Special Agent II
15. Senior Special Agent III
16. Detective
17. Deputy Main Detective
18. Main Detective
19. Trainer
20. IAA
21. DEA
22. Mossad
23. Supervisor
24. Deputy Head of Department
25. Head of Department
26. 00 Agent
27. Chief Of Departments
28. FIB Director's Assistant
29. Deputy FIB Director
30. FIB Director

HVALA NA PAŽNJI .

SRECNO SVIM KANDIDATIMA!!
LUKA OBIILIC

68265271450066e6cf19d30d.gif

Toma Kalasnjikovv

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo, pozvani ste na intervju za FIB koji će se održati u nedelju 18/05/2025 u 19:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom