Pozdrav mujo, zelim da se obratim u vezim mog banovanja koji se desio pre 2godine. Kada si mi pre otprilike 2 nedelje napisao da dostavim social club ja sam dostavio pogresan social club. U vezi sa social clubom ja posedujem full acces sto se tice mog gmaila ingame. Takodje posedujem i full acces od epic gamesa na kome sam igrao ranije odnosno na kome je linkovan taj rockstar social club kada pokusam sa tog epic games naloga da udjem u gta online ili bilo sta slicno meni izadje 2 step verification ->
pristup gmailu na koji se vodi rockstar social club na kome sam napravio nalog 38926 vise nemam te iz tog razloga vise nemam pristup mogu li poslati bilo koju drugu informaciju poput epic games id ili bilo sta slicno a da nije rockstar social club iz razloga zato sto nemam pristup vise tom rockstaru jer to vise nije moj gmail. Voleo bih da igram opet da igram na server pa se nadam da postoji neki drugi nacin da dokazem da je rec o mome nalogu. Mozete mi poslati neki kod na gmail od mog grand naloga ja cu vam dati taj kod ili bilo sta slicno kako bih vam dokazao.